Klatremodul til Bækholmskolen

Information

09 - Simplified Contract Notice On A Dynamic Purchasing System
9/10/2012 3:33 PM (GMT+02:00)
9/26/2012 12:00 PM (GMT+02:00)
9/26/2012 11:55 AM (GMT+02:00)

Buyer

Odense Kommune Odense Kommune
Kanita Rikalo Charlotte G. Hardam
Flakhaven 2
5000 Odense C
Denmark
35209115

Closing date has passed.

Short description

Baggrund og formål

I henhold til EU's udbudsdirektiv, er der pligt til at udbyde Udendørs lege-, fitness- og aktivitetsudstyr, når indkøbsvolumen pr. år overstiger den tilladte tærskelværdi for vareindkøb.

Odense Kommune har valgt at etablere et dynamisk indkøbssystem, for at sikre muligheden for at få tilbud fra et stort felt af leverandører, og herved at få mulighed for at skabe en ny konkurrencesituation og løbende at teste markedet for nye leverandører. Samtidig vil Odense Kommune sikre at konkurrencen holdes åbent blandt alle potentielle tilbudsgivere, i hele løbetiden jf. § 4 i kontrakten, for det dynamiske indkøbssystem.

Kravspecifikation for de af udbuddet omfattede produkter fremgår af udbudsmaterialets kapitel 4 og vil blive nærmere præciseret i henhold til det kommende miniudbud af kontrakten på klatremodulet.

Opgaven omfatter:

  • Levering og opstilling af klatremodul
  • Levering og montering af faldunderlag

 

Klatremodulet skal være i kategorien udendørs lege-, fitness- og aktivitetsudstyr men skal opstilles og anvendes indendørs.

Opgaven udbydes under delaftale 1 (Totalentreprise). Delaftalerne er nærmere beskrevet i udbudsmateriale under pkt. 1.5.

Fristen for udførelse at opgaven er senest 31.12.2012.

For at kunne byde på opgaven skal man være optaget i det dynamiske indkøbssystem på Udendørs lege-, fitness og aktivitetsudstyr. Selve miniudbudbudsmaterialet vil efter d. 26.9.2012 blive tilsendt de leverandører der er eller bliver optaget i systemet.

For at blive optaget i det dynamiske indkøbssystem følges nedenstående procedure.
 
For at deltage i opgaven indsættes dette link i din internet browser: http://permalink.mercell.com/32081852.aspx Her tilmelder du dig opgaven ved at trykke på ikonet foroven: ”Meld din interesse”. Såfremt du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S skal du udfylde en registrering af dit firma. Denne registrering er nødvendig for din videre deltagelse og er uden omkostninger.
Efter afsendelse af registreringen har du adgang til alle udbudsdokumenter. Du vil modtage login koder til www.mercell.dk indenfor normal arbejdstid og kan derefter afsende dit tilbud.

This is the second step in a two-step tender. If you want to see the qualification step and access qualification documents, please follow this link: UDENDØRS LEGE-, FITNESS- OG AKTIVITETSUDSTYR

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00