Nationalt udbud af kalendersystem til Min Kilde

Information

9/16/2011 10:09 AM (GMT+02:00)
10/17/2011 12:00 PM (GMT+02:00)
10/17/2011 12:00 AM (GMT+02:00)
No
No

Buyer

Roskilde Kommune, Ejendomme og Indkøb Roskilde Kommune, Ejendomme og Indkøb
Ronni Klarskov Andersen Ronni K. Andersen
Rådhusbuen 1
4000 Roskilde
Denmark
29189404

Closing date has passed.

Short description

Opgavens omfang

Roskilde Kommune udbyder kalenderløsning til den del af kommunens hjemmeside, der er sikret af NemID, Min Kilde. Aftalen vil være en 4-årig aftale med mulighed for forlængelse i 2 x 12 måneder.

Kalendersystemet skal kunne integreres med andre tjenester på Min Kilde, og det skal være brugervenligt, da det skal bruges af borgerne i Roskilde Kommune. Der foretrækkes løsninger der bygger på åbne standarder jf. herom på IT- og Telestyrelsens hjemmeside.

Det skal være muligt efter endt aftale, omkostningsfrit at overføre data fra kalenderløsningen til et andet nyt system i tilfælde af, at der laves en ny udbudsrunde.

Generel beskrivelse

Roskilde kommune skal have lavet og implementeret et kalendersystem til Roskilde kommunes hjemmeside, Min Kilde. Kalendersystemet skal kunne arbejde sammen med og hente data fra andre specifikke systemer, som er angivet under kravspecifikationerne.

Min Kilde kan bruges af alle borgere i Roskilde Kommune til at hente oplysninger om:

-         skolers forældreintra,

-         lån, reservationer og afleveringsfrister på Roskilde Bibliotekerne,

-         matrikelkort og relevante lokalplaner i forhold til din bolig,

-         børns aftaler i den almindelige skoletandpleje,

-         Sundhedsplejens notater (0-3 år), samt aftaler med Sundhedsplejen,

-         kulturaktiviteter i Roskilde, hvor du selv udvælger de kategorier du er interesseret i,

-         din skattemappe,

-         din medicinprofil og sundhedsoplysninger

-         eBoks

-         m.fl.

Kalendersystemet skal være med til at gøre blandt andet ovenstående mere overskueligt for den enkelte borger, ved at borgeren får mulighed for, selv at lægge aftaler ind i kalenderen, ligesom de aftaler, som borgeren har med kommunen, via en integration til fagsystemet viser sig i kalenderen. Her tænkes i første omgang på afleveringsdatoer på biblioteket, aftaler i børnetandplejen, aftaler i sundhedsplejen mv., men kalendersystemet skal kunne udbygges løbende med flere integrationer til andre fagsystemer. Samtidig skal kommunen via et bagvedliggende ”monitorsystem” kunne lægge oplysninger om fx dato for afhentning af storskrald ind til borgere i et bestemt område, og dato for udbetaling af børnepenge til personer der har børn osv. Borgeren skal hermed kunne få advis via sms og e-mail services, når han/hun har en aftale eller påmindelse i kalenderen.

Procedure:

”Meld din interesse” ved at trykke på teksten oppe i ikonlinjen. Såfremt du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S skal du udfylde en registrering af dit firma. Denne registrering er nødvendig for videre deltagelse og er uden omkostninger.

Efter du har meldt din interesse skal du oprettes i Mercell – dette sker indenfor normal arbejdstid og er ikke en automatisk proces. Herefter modtager du login koder til www.mercell.dk . Når du er logget ind skal du trykke på ”My Mercell” øverst til venstre for at se/downloade alle informationer.

 

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Bilag 1 - tro og love erklæring.doc 172 KB
Nationalt udbud af kalendersystem til minkilde (RKA).doc 243 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00