Nationalt udbud af Intensiv Aktivering for forsikrede ledige

Information

10/3/2011 9:33 AM (GMT+02:00)
10/6/2011 12:00 PM (GMT+02:00)
10/6/2011 12:00 AM (GMT+02:00)
No
No

Buyer

Roskilde Kommune, Ejendomme og Indkøb Roskilde Kommune, Ejendomme og Indkøb
Ronni Klarskov Andersen Ronni K. Andersen
Rådhusbuen 1
4000 Roskilde
Denmark
29189404

Closing date has passed.

Short description

Opgaven og målgruppe

Jobcenter Roskilde udbyder forløb for forsikrede ledige.

Målgruppen er forsikrede ledige mellem 18 og 64 år, som er omfattet af reglerne om intensiv aktivering eller andre ledige med behov for tilbud om forløb med længere varighed.

Målgruppen består af ledige med forskellig erhvervs- og uddannelsesmæssig baggrund. Fælles for dem alle er, at de skal henvises til intensiv aktivering og har risiko for at miste retten til dagpenge. De fleste har været gennem flere typer af aktiverings- og jobsøgningsforløb, har måske haft kortere ansættelsesforhold i deres ledighedsperiode og har brug for ordinær beskæftigelse eller uddannelse indenfor relativ kort tid. Der vil såfremt målgruppen for intensiv aktivering udtømmes, være mulighed for at få henvist andre ledige med behov for længere aktiveringstilbud.

Opgavebeskrivelse

Der stilles krav til forløbet om relevant kompetenceafklaring og vejledning i forhold til beskæftigelse og/eller uddannelse.  I opgaveløsningen fokuseres der på, at borgerne i forløbet bliver kompetenceafklaret i forhold til beskæftigelse/uddannelse, herunder muligheder for brancheskift, jobåbninger og områder med gode beskæftigelsesmuligheder. Ligeledes ønskes kompetenceafklaringen at være individuel tilpasset og sikre den enkeltes motivation og progression i forhold til at opnå varig tilknytning til arbejdsmarkedet.  I forløbet kan indgå relevant snusepraktik, virksomhedspraktik og kortere opkvalificerende uddannelsesforløb rettet mod et specifikt ansættelsesforhold.

Fælles for målgruppen er, at de i deres ledighedsperiode har deltaget i forskellige typer af aktiveringstilbud, som ikke har resulteret i ordinær beskæftigelse eller ordinær uddannelse. For mange er alternativet til dagpenge ingen offentlig ydelse og det er derfor særdeles påkrævende, at målgruppen kommer i ordinær beskæftigelse eller ordinær uddannelse.

Forløbet skal i høj grad tilrettelægges med et individuelt jobfokus og være målrettet realistiske mål for selvforsørgelse. Der skal være rig mulighed for den enkelte til at få den nødvendige rådgivning og hjælp til at opnå selvforsørgelse. Der skal i forløbet være motivation til eventuelt brancheskift, jobåbninger indenfor områder med gode beskæftigelsesmuligheder og relaterede brancher til den lediges hidtidige jobområde. Ligeledes skal der lægges vægt på udvidelse af den lediges mobilitet; såvel geografisk som jobrelateret. I forløbet lægges også vægt på anvendelsen af de tilstedeværende værktøjer i aktiveringsindsatsen, f.eks. mentorbistand.

Procedure:

”Meld din interesse” ved at trykke på teksten oppe i ikonlinjen. Såfremt du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S skal du udfylde en registrering af dit firma. Denne registrering er nødvendig for videre deltagelse og er uden omkostninger.

Efter du har meldt din interesse skal du oprettes i Mercell – dette sker indenfor normal arbejdstid og er ikke en automatisk proces. Herefter modtager du login koder til www.mercell.dk . Når du er logget ind skal du trykke på ”My Mercell” øverst til venstre for at se/downloade alle informationer. 

 

 

 

 

 

 

 

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Bilag 1 - tro og love erklæring.doc 172 KB
Bilag 2 - CV-skabelon Intensiv aktivering.docx 154 KB
Udbud 2011 Intensiv Aktivering 120911.docx 174 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00