Nationalt udbud af test og FVU-undervisning af læse-, skrive- og regnefærdigheder for ledige

Information

5/30/2011 9:36 AM (GMT+02:00)
6/3/2011 12:00 PM (GMT+02:00)
6/3/2011 12:00 PM (GMT+02:00)
No
No

Buyer

Roskilde Kommune, Ejendomme og Indkøb Roskilde Kommune, Ejendomme og Indkøb
Ronni Klarskov Andersen Ronni K. Andersen
Køgevej 80
4000 Roskilde
Denmark
29189404

Tender is cancelled

Short description

Opgaven og målgruppe
Jobcenter Roskilde udbyder test og undervisning af læse-, skrive- og regnefærdigheder for ledige uden ungdomsuddannelse.

Målgruppen er forsikrede ledige og ledige kontanthjælpsmodtagere mellem 18 og 64 år. De er jobklare, indsatsklare og i matchgruppe 1 og 2. Der kan i målgruppen også være kontanthjælpsmodtagere i matchgruppe 3. For alle gælder, at de ikke har en ungdomsuddannelse.

Opgavebeskrivelse
Borgeren henvises af Jobcentret til screening af læse-, skrive- og regnefærdigheder. Screeningen skal give medarbejderen i Jobcentret nok viden til at vurdere om borgeren eventuelt skal henvises til FVU-undervisning i enten FVU-dansk og/eller FVU-matematik. Det skønnes at der henvises flere til screening end til FVU-undervisning ud af den samlede gruppe.

Screening skal enten foregå hos tilbudsgiver eller hos et eller flere af Jobcentrets aktive tilbud til ledige borgere.

FVU-undervisning skal udover pensum for de forskellige FVU-trin indeholde en screening af borgerens indplacering i FVU-trinsystemet (FVU-niveau).

FVU-undervisning skal tilrettelægges på en tilpas fleksibel måde, så borgere kan optages løbende og har mulighed for at deltage i andre aktiviteter i henhold til den individuelles jobplan. Ligeledes skal FVU-undervisningen tilrettelægges, så undervisningen er differentieret i forhold til den enkeltes niveau.

Udbudsform
Udbuddet gennemføres som et nationalt udbud henset til karakteren af ydelserne omfattet af udbuddet anses det for en tjenesteydelseskontrakt omfattet af udbudsdirektiv nr. 2004/18/EF af 31. marts 2004 bilag II B.

Udbuddet er som følge heraf underlagt direktivets Art. 23 om tekniske specifikationer samt Art. 35, stk. 4 om offentliggørelse jf. direktivets Art. 21.

Udbuddet gennemføres herudover i henhold til Lovbekendtgørelse nr. 1410 af 7. december 2007 (Tilbudsloven) og følger EU’s principper om ligebehandling, gennemsigtighed, proportionalitet samt ikke diskrimination.

Formkrav
Tilbud skal afgives elektronisk via Mercell Sourcing Service (MSS) i henhold til de betingelser, som fremgår af udbudsmaterialet.

Tilbuddet skal være udbyder i hænde senest den 3. juni 2011 kl. 12:00 via MSS.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Meld din interesse” ved at trykke på teksten oppe i ikonlinjen. Såfremt du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S skal du udfylde en registrering af dit firma. Denne registrering er nødvendig for videre deltagelse og er uden omkostninger.

Efter du har meldt din interesse skal du oprettes i Mercell – dette sker indenfor normal arbejdstid og er ikke en automatisk proces. Herefter modtager du login koder til www.mercell.dk . Når du er logget ind skal du trykke på ”My Mercell” øverst til venstre for at se/downloade alle informationer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Bilag 1, Tro - og loveerklæring.doc 36 KB
Bilag 2 Tilbudsprisskema .doc 36 KB
Udbud 2011 FVU test og undervisning .docx 40 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00