Nationalt udbud af forløb for forsikrede ledige og jobklare kontanthjælpsmodtagere

Information

3/8/2011 1:38 PM (GMT+01:00)
3/18/2011 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Roskilde Kommune, Ejendomme og Indkøb Roskilde Kommune, Ejendomme og Indkøb
Ronni Klarskov Andersen Ronni K. Andersen
Køgevej 80
4000 Roskilde
Denmark
29189404

Closing date has passed.

Short description

Opgavebeskrivelse
Generelt for begge delaftaler stilles der krav til forløbene om relevant kompetenceafklaring og vejledning i forhold til beskæftigelse og/eller uddannelse.  I opgaveløsningen fokuseres der på, at borgerne i løbet af 4 uger bliver kompetenceafklaret i forhold til beskæftigelse/uddannelse, herunder muligheder for brancheskift, jobåbninger og områder med gode beskæftigelsesmuligheder. Ligeledes ønskes kompetenceafklaringen at være individuel tilpasset og sikre den enkeltes motivation og progression i forhold til at opnå varig tilknytning til arbejdsmarkedet.  De 4 uger forventes at efterfølges af virksomhedspraktik, løntilskud, ordinær ansættelse eller uddannelse.

Delaftale I

 

Tilbudsgiver vil, i samarbejde med jobcentret, få opgaver relateret til en mindre gruppe af unge med uddannelsespålæg. Tilbudsgiver skal derfor etablere samarbejde med Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU) og anden relevant vejledningsinstitution, f.eks. Studievalg, med henblik på udarbejdelse af og opfølgning på uddannelsesplaner. Tilbudsgiver skal samarbejde med relevante uddannelsesinstitutioner og have erfaring med og mulighed for at arrangere virksomhedspraktik. Tilbudsgiver skal endvidere være opsøgende i forhold til at finde praktikpladser til de borgere, der mangler praktikplads i forbindelse med deres uddannelsesaktivitet. 

Delaftale II

Tilbudsgiver skal for denne målgruppe sikre, at borgerne gennem de 4 ugers forløb bliver kompetenceafklaret til at opnå varig tilknytning til arbejdsmarkedet. Der fokuseres på, at borgeren enten i forløbet eller umiddelbar forlængelse heraf kommer i virksomhedspraktik, løntilskud eller ordinær beskæftigelse, alternativt ordinær uddannelse. Ligeledes skal der i forløbet motiveres til eventuelt brancheskift.

Målgruppe
Jobcenter Roskilde udbyder forløb for forsikrede ledige og kontanthjælpsmodtagere som 2 delaftaler.

 

 

 

 

 

 


Målgruppen er forsikrede ledige og ledige kontanthjælpsmodtagere mellem 18 og 64 år. De er jobklare og i matchgruppe 1.

Delaftale I

 

Målgruppen er forsikrede ledige og ledige jobklare kontanthjælpsmodtagere unge mellem 18 og 30 år. En del af målgruppen vil være uddannede, mens gruppen også vil omfatte ledige under 25 år med uddannelsespålæg. Gruppen har behov for kompetenceafklaring og specifik vejledning i forhold til uddannelse og job.  Målet for denne gruppe er uddannelse eller beskæftigelse enten gennem virksomhedspraktik, løntilskud eller ordinært job.

Delaftale II

Denne målgruppe vil omfatte 2 typer af ledige mellem 30 og 64 år. Den ene gruppe vil være forsikrede ledige, som skal tilbydes første aktiveringstilbud efter 9 måneders ledighed for de 30 til 59-årige og efter 6 måneders ledighed for de over 60-årige. Og den anden gruppe vil være jobklare kontanthjælpsmodtagere, som tilbydes straksaktivering og dermed er nyledige.

Målet for begge grupper er afdækning af egne kompetencer samt behov for specifik vejledning til ordinær beskæftigelse, alternativt virksomhedspraktik og/eller løntilskud.

I begge delaftaler kan der være ledige med gentagne aktiveringstilbud á 4 ugers varighed.

Udbudsform

Udbuddet gennemføres som et nationalt udbud henset til karakteren af ydelserne omfattet af udbuddet anses det for en tjenesteydelseskontrakt omfattet af udbudsdirektiv nr. 2004/18/EF af 31. marts 2004 bilag II B. 

Udbuddet gennemføres i henhold til Lovbekendtgørelse nr. 1410 af 7. december 2007 (Tilbudsloven) og følger EU’s principper om ligebehandling, gennemsigtighed, proportionalitet samt ikke diskrimination.

Ansøgningsfrist er den 18.03.2011 kl. 12:00

Udvælgelseskriterier

For at blive betragtet som egnet ansøger skal der sammen med ansøgningen vedlægges:

 

  • Erklæring på tro og love om, at firmaet ikke har ubetalt forfalden gæld til det offentlige på over kr. 100.000, jf. lovbekendtgørelse af nr. 336 af 13. maj 1997. Bilag 1 - Tro og love erklæring skal udfyldes.
  • Angivelse af årlig omsætning og positiv egenkapital for de sidste 3 år.
  • Relevante referencer fra tilsvarende opgaver indenfor de sidste 2 år. 

 

 

 

 

 


Ansøgere som har drevet virksomhed i mindre end 2 henholdsvis 3 år, skal vedlægge relevante referencer, omsætning, og egenkapital for de år, hvor de har drevet virksomhed.

Roskilde Kommune vil i nærværende udbud begrænse antallet af økonomiske aktører til mindst 10 og maksimum 15. Såfremt der er flere egnede ansøgere end det planlagte antal, vil der blive foretaget en begrænsning blandt de egnede ansøgere på grundlag af følgende objektive kriterier:

 

  • Størrelsen af de relevante referencer på tilsvarende opgaver. Størrelsen af referencerne måles på antal af borgere i gennemløb. 
  • Størrelsen på ansøgernes gennemsnitlige omsætning indenfor de sidste 3 år.

 

 

 

 

 

 

 

Manglende fremsendelse af bilag kan medføre at ansøgningen afvises.

Delaftaler
Det er hensigten at indgå 2 delaftaler efter endt udbud. Det forventes, at der er 1 tjenesteydelsesleverandør til hver delaftale. Begge delaftaler kan indgås med samme tjenesteydelsesleverandør.

Ansøgere skal udfylde og medsende skemaet, Skema til udvælgelsesprocessen, vedhæftet under filer.

”Meld din interesse”. Såfremt du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S skal du udfylde en registrering af dit firma. Denne registrering er nødvendig for videre deltagelse og er uden omkostninger.
 

Efter du har meldt din interesse skal du oprettes i Mercell – dette sker indenfor normal arbejdstid og er ikke en automatisk proces. Herefter modtager du login koder til www.mercell.dk . Når du er logget ind skal du trykke på ”My Mercell” for at se/downloade alle informationer. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Skema til udvælgelsesprocessen 14 KB
Bilag 1 - tro og love erklæring.doc 31 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00