Nationalt udbud af arbejdsmiljørådgivning til Roskilde Kommune

Information

2/10/2011 1:47 PM (GMT+01:00)
3/10/2011 12:00 PM (GMT+01:00)
3/10/2011 12:00 PM (GMT+01:00)
No
No

Buyer

Roskilde Kommune, Ejendomme og Indkøb Roskilde Kommune, Ejendomme og Indkøb
Ronni Klarskov Andersen Ronni K. Andersen
Køgevej 80
4000 Roskilde
Denmark
29189404

Closing date has passed.

Short description

Opgavens omfang


Roskilde Kommune
ønsker at lave aftale om arbejdsmiljørådgivning på 500 rådgivningstimer om året.

Rådgiveren skal være autoriseret af Arbejdstilsynet til at yde rådgivning på alle områder dvs. det ergonomiske område, det psykosociale område, det fysiske område, det kemiske område og det biologiske område jf. bekendtgørelse 258 af 20. marts 2007 om autorisation af arbejdsmiljørådgivere. Særligt vil dog blive vægtet kompetencer inden for ergonomi og det psykosociale område.

Generel beskrivelse af udbuddet

Der ydes 500 rådgivningstimer om året.

Opgaverne der tidligere har været løst af eksternrådgiver, har primært været inden for det ergonomiske område og det psykosociale område. Der skal dog også kunne løses opgaver på de øvrige områder.

Der laves løbende opgaveaftaler for de enkelte opgaver der beskriver opgavens art og forventet timeforbrug. Opgaveaftalen underskrives af nærmeste leder og arbejdsmiljøchefen.

Opgaverne koordineres af arbejdsmiljøchefen i Roskilde Kommune. Opgaverne sættes i gange løbende over året, både som planlagte forebyggelsesopgaver og som løsning af arbejdsmiljøproblemer der opstår i løbet af året.

Hvert kvartal laves en status over forbrugte timer på de enkelte opgaver.

Indenfor rammeaftalen kan ikke løses opgaver, der udspringer af rådgivningspåbud fra Arbejdstilsynet.

Roskilde Kommune er Region Sjællands største kommune med omkring 82.000 borgere, og kommunen har ca. 7000 medarbejdere fordelt på ca. 210 arbejdssteder.

Udbudsform

Udbuddet gennemføres som et nationalt udbud henset til karakteren af ydelserne omfattet af udbuddet, anses arbejdsmiljørådgivning for en tjenesteydelseskontrakt omfattet af udbudsdirektiv nr. 2004/18/EF af 31. marts 2004 bilag II B.

Udbuddet gennemføres i henhold til Lovbekendtgørelse nr. 1410 af 7. december 2007 (Tilbudsloven) og følger EU’s principper om ligebehandling, gennemsigtighed, proportionalitet samt ikke-diskrimination.  

Det er hensigten at lave kontrakt med én kontrakthaver efter endt udbud.

Formkrav

Tilbud skal afgives elektronisk via Mercell Sourcing Service (MSS) i henhold til de betingelser, som fremgår af udbudsmaterialet.

Ved tilbudsafgivelsen skal nedenstående tilbudsdisposition følges. Det er vigtigt, at tilbudsgiver besvarer alle punkter i forbindelse med tilbudsafgivelse, da vurderingen vil blive foretaget på grundlag af disse. Eventuelt manglende oplysninger vil ikke blive indhentet, medmindre der er tale om supplerende oplysninger.

Tilbuddet skal uploades via MSS senest den 10. marts 2011 kl. 12:00.

 

 

 

 

 

 

 

 

Procedure:

”Meld din interesse” ved at trykke på teksten oppe i ikonlinjen. Såfremt du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S skal du udfylde en registrering af dit firma. Denne registrering er nødvendig for videre deltagelse og er uden omkostninger.

Efter du har meldt din interesse skal du oprettes i Mercell – dette sker indenfor normal arbejdstid og er ikke en automatisk proces. Herefter modtager du login koder til www.mercell.dk . Når du er logget ind skal du trykke på ”My Mercell” øverst til venstre for at se/downloade alle informationer. 

 

 

 

 

 

 

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Arbejdsmiljørådgivning - udbudsmaterialet inkl. bilag 183 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00