Udbud på Indkøbsordning til borgere i eget hjem i Roskilde Kommune 2010

Information

8/16/2010 3:30 PM (GMT+02:00)
9/15/2010 12:00 PM (GMT+02:00)
9/15/2010 11:50 AM (GMT+02:00)
No
No

Buyer

Roskilde Kommune, Ejendomme og Indkøb Roskilde Kommune, Ejendomme og Indkøb
Peter Rasmussen Peter Rasmussen
Gormsvej 7
4000 Roskilde
Denmark
29189404

Closing date has passed.

Short description

I henhold til § 71 i lov om social service har Roskilde Kommune pligt til at sørge for, at der tilbydes hjælp til personlig og/eller praktisk hjælp i hjemmet til borgere, der ikke selv kan udføre disse opgaver på grund af nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne eller på grund af særlige sociale problemer. 

Loven fastsætter således, at kommunen har myndighedsfunktionen. Myndighedsfunktionen indebærer, at det er kommunen, der som offentlig forvaltning træffer afgørelse om tildeling og udmåling af hjemmehjælpen. Denne visitation sker ud fra en konkret vurdering af den enkelte borgers behov for hjælp inden for rammerne af det serviceniveau, som kommunen har fastlagt. 

Som myndighed er kommunen forpligtet til at føre tilsyn med, at opgaverne til stadighed udføres forsvarligt. Herunder at der sker en revisitation én gang årligt samt i tilfælde af ændringer i borgerens behov for hjælp. Desuden er kommunen forpligtet til at sikre, at opgavevaretagelsen sker i overensstemmelse med den kvalitet og de målsætninger, som er besluttet politisk. 

Udførelsen af opgaverne skal ske ud fra intentionen om hjælp-til-selvhjælp. Målet med hjælpen er at gøre modtageren i stand til at klare sig selv eller, hvis dette ikke er muligt at gøre modtageren i stand til selv at klare så mange opgaver som muligt. Dette skal bl.a. fremmes ved, at modtageren og hjælperen arbejder sammen om at udføre de forskellige opgaver, således at modtageren i videst muligt omfang deltager aktivt og har indflydelse på opgaveudførelsen. 

Med henblik på at imødekomme lovens krav om frit leverandørvalg, har Roskilde Kommune truffet beslutning om at gennemføre nærværende udbud af indkøbsordning til borgere i eget hjem. Udbuddet er et udbud under godkendelsesmodellen, og medfører at den private leverandør som vinder udbuddet skal acceptere at lade sig konkurrenceudsætte, således at andre kvalificerede private leverandører får adgang til at tilbyde deres ydelser, og leverandøren skal acceptere at leverandørens priser offentliggøres.

Procedure:
Udbudsforretningen foregår via den elektroniske udbudsportal Mercell Sourcing Service (MSS).

For at deltage i udbudsforretningen indsættes dette link i din internet browser:

http://permalink.mercell.com/23653091.aspx

Her tilmelder du dig opgaven ved at trykke på ikonet foroven: Meld din interesse. Herefter skal du udfylde en registrering af dit firma, hvis du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S. Denne registrering er nødvendig for videre deltagelse og er uden omkostninger for tilbudsgiver.

Efter du har meldt din interesse skal du først godkendes og oprettes i systemet, dette sker indenfor normal arbejdstid og er ikke en automatisk proces. Herefter modtager du login koder til www.mercell.dk . Når du er logget ind skal du trykke på My Mercell for at se/downloade alle informationer om opgaven.
Du kan stille spørgsmål omkring opgaven direkte til udbyder samt afgive tilbud og uploade tilbudsdokumenter. Spørgsmål skal stilles herigennem under fanen "Kommunikation". Svar fra udbyder afgives i anonymiseret form og kan ses under fanen "Ekstra Info" efter der er publiceret svar.

Alle dokumenter i tilbuddet skal uploades og sendes via MSS inden tidsfristen udløber, og er omkostningsfrit for tilbudsgiver. 
3 dage før tilbudsfristen udløber vil du modtage en påmindelse omkring opgaven på din e-mail.

Spørgsmål omkring funktionaliteten i systemet sendes til support.dk@mercell.com eller ring på 63 13 37 00.
Al kommunikation med ordregiver skal foregå igennem kommunikationsmodul i MSS.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Udbudsmateriale & bilag 1 579 KB
Bilag 2 - Tro & Love erklæring 28 KB
Bilag 3: Krav til leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp i Roskilde Kommune 233 KB
Bilag 4: Udkast til kontrakt nr. 15055 91 KB
Bilag 5: Virksomhedsoplysninger (nøgletal og omsætning mv.) 56 KB
Bilag 6: Tilbudsliste 58 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00