Innleie av personell til Sokkeldirektoratets digitaliseringsprogram

Information

eForm 16 Contract notice — standard regime
Open procedure
6/5/2024 9:14 AM (GMT+02:00)
7/4/2024 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Sokkeldirektoratet Sokkeldirektoratet
Pål Schiager Pål Schiager
Postboks 600
4003 STAVANGER
Norway
870917732

Closing date has passed.

Short description

Sokkeldirektoratet (Sodir) har et utviklingsteam som jobber med digitaliseringsprosjekter. Teamet består av konsulenter fra ulike leverandører som jobber sammen med Sodirs egne ansatte. Utviklingen skjer ved at det etableres et bibliotek av felleskomponenter som brukes i byggingen av de forskjellige løsningene. Det anvendes smidige utviklingsprinsipper med daglig standup-samlinger og jevnlige sprint-møter. Dette for å sikre at konsulentene har en felles forståelse og fremdrift i leveransene.'

De eksterne konsulentene er ansatt hos leverandører som har avtaler med Sodir. Flere av disse avtalene utløper i 2024 og Sodir utlyser derfor ny konkurranse for å etablere nye avtaler.

Sodir har behov for innleie av konsulenter innenfor flere fagområder. Forventet oppstart er september 2024. Konsulentene skal arbeide i Sodirs lokaler i Stavanger. Se konkurransegrunnlaget for nærmere informasjon om anskaffelsen.

Lots

In order to participate in one or more of the listed lots, click on the lot itself. On the specific lot you can show your interest and continue the tender proces.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Vedlegg 1 - Avtalevilkår.docx 38 KB
Konkurransegrunnlag.pdf 318 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00