Rantatien saneeraus

Information

Open procedure
5/16/2024 12:21 PM (GMT+02:00)
5/31/2024 11:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Kangasniemen kunta Kangasniemen kunta
Mikko Korhonen Mikko Korhonen
Otto Mannisen tie 2
51200 Kangasniemi
Finland
0164690-3

Closing date has passed.

Short description

Rakennuskohde sijaitsee Kangasniemen kunnan keskustaajamassa asemakaava-alueella Puulaveden Meijerinlahden ranta-alueella. Rantatieltä on ajoneuvoyhteys kolmeen asuinpientaloon ja venelaiturille. Kadun merkittävimpiä käyttäjiä ovat Kalliolantien koululaiset ja siten liikenne kadulla on pääosin jalankulku- ja pyöräilyliikennettä. Rantatie on katuna muutettu kunnan päätöksenteossa pihakaduksi ja kohde peruskorjataan sen mukaisesti.

Rakennustyö sisältää Rantatien kevyen parantamisen: katurakenteet kuivatetaan salaojalla, pintavesille muodostetaan matalia ojia, joista vedet ohjataan nykyiseen hulevesikaivoon tai rumpuun, kadulle rakennetaan uusi kulutuskerros murskeesta ja uudet liikennemerkit.

Kirkkoniementielle lisätään uusi suojatie Rantatien liittymän kohdalle. Rantatien liittymään uusitaan yliajettava reunakivi ja hulevesikaivo ennen uutta suojatietä. Rantatien katualueella olevat vesihuollon johdot säilytetään.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Rantatien saneeraus.pdf 314 KB
Rantatien saneeraus.zip 3.07 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00