Rammeavtale sektorspesifikk innsikt og analyse (transportteknologi)

Information

Open procedure
3/14/2024 2:14 PM (GMT+01:00)
4/17/2024 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Statens vegvesen Statens vegvesen
Gro Austad Gro Austad
Skoggata 19
1500 Moss
Norway
971032081

Closing date has passed.

Short description

Statens vegvesen, Transport og samfunn, seksjon Veg- og transportteknologi (heretter benevnt som (Kunden) ønsker tilbud på levering av rammeavtale sektorspesifikk innsikt og analyse (transportteknologi). Kunden innehar et komplekst systemeierskap (Nasjonale Kjerneløsninger AutoPASS verdikjede) med mange interessenter, og det stilles høye krav til etterlevelse. Kunden har behov for kompetanse innen teknisk, strategisk, politisk og virksomhetspolitisk ledelsesrådgivning for å sikre at Kunden når sine etablerte mål og fremtidige initiativ.

Formålet med anskaffelsen er å dekke behovet for kjøp av konsulenttjenester innen sektorspesifikk innsikt og analyse (transportteknologi) i de tilfeller der Kunden av faglige årsaker har behov for innsikt, ekspertise, sektorspesifikk spesialist kompetanse og ikke får dekket behovet gjennom fast personale. Det vil være aktuelt å avrope konsulenttjenester på rammeavtalen ved behov for eksempel:

• Sektorspesifikk spesialist kompetanse

• Sektorspesifikk ekspertise

• Faglig sektorspesifikk påfyll og kompetanseheving

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00