Anskaffelse av 3D-verktøy

Information

Negotiated procedure without prior call for competition
3/4/2024 9:21 AM (GMT+01:00)

Buyer

Harstad kommune Harstad kommune
Lene Saue Lene Saue
Postmottak, Postboks 1000
9479 Harstad
Norway
972417971

Assignment text

Harstad kommune har intensjon å inngå kontrakt med Geodata AS for kartprogramvarer gjennom ELA-avtalen (Enterprise License Agreement) for ESRI-produkter, samt karttjenester fra Geodata AS. Anskaffelsen gjelder en sammensatt pakke med kartverktøy og deling av karthistorier og -produkter på nett. Dette inkluderer å kunne lage kartverktøy i sky som er tilpasset ulike behov og data. Målet med anskaffelsen er å tilrettelegge for gode kartverktøy til bruk i kommunens arbeid, samt kunne presentere resultater fra analyser og annet kartrelatert arbeid på en god og effektiv måte som er lett tilgjengelig for mottakere/brukere. Av erfaring er ESRI sine verktøy for overnevnte mål mest brukt i kommuner som jobber med for eksempel 3D i planarbeid (ArcGIS Urban), noe som resulterer i mer lavterskel erfaringsutveksling og samarbeid. Det har i forbindelse med anskaffelsen blitt sjekket om andre verktøy kan benyttes. Vår konklusjon er at andre system kun dekker deler av behovet.

Geodata AS har enerett på lisensavtalen for ESRI-produktene. Det er dermed kun en leverandør i markedet pr i dag som kan levere komplett løsning i forhold til oppdragsgivers behov.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00