Leikkipuistovälineet Tervaluodon leikkipuistoon

Information

Open procedure
2/28/2024 5:03 PM (GMT+01:00)
3/25/2024 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Raahen kaupunki Raahen kaupunki
Leena Räsänen Leena Räsänen
17918176

Closing date has passed.

Short description

Raahen kaupunki pyytää tarjousta leikkipuiston leikkivälineistä.
Tarjoajan tulee suunnitella leikkivälineet puistoon huomioiden leikkipuiston koko ja muoto (kuva liitteenä). Leikkipuistoon ei jää vanhoja leikkivälineitä.
Tarjoajalla on mahdollisuus jättää tarjous puistoon ja/tai karuselleihin (osatarjoukset hyväksytään). Tarjoajalla on myös mahdollisuus antaa useita rinnakkaistarjouksia, mutta vaihtoehtoisia tarjouksia ei hyväksytä.
Tilaajan työryhmä pisteyttää suunnitelmat kohdassa "Päätöksenteon perusteet" annetuin kriteerein. Puistoon on varattu leikkivälineille määräraha 25 000 euroa.
Lisäksi pyydetään tarjouksia kahdesta karusellista, jotka tullaan sijoittamaan eri leikkipuistoihin. Karuselleihin pitää mahtua 3 tai useampi lapsi leikkimään yhtä aikaa, ja niissä tulee olla jonkinlainen kaide kiinni pitämistä varten. Karusellien halkaisija tulee olla vähintään metrin. Karuselleihin on varattu määräraha yhteensä 6 000 euroa.
Hankintasopimuksen tekoperusteissa annetaan hinnalle 20 pistettä ja laadulle 80 pistettä.
Toimitusaika viimeistään 15.7.2024.
Tarjouspyyntöön liittyvät kysymykset on lähetettävä 18.3.2024 klo 12.00 mennessä. Kysymykset tulee lähettää Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalista. Samasta paikasta löytyvät myös kysymyksiin annetut vastaukset. Tarjoajien tasapuolisen kohtelun turvaamiseksi muulla tavoin esitettyihin kysymyksiin ei vastata.
Mikäli tarjoaja huomaa tarjouspyynnössä epäselvyyksiä tai ristiriitoja tai jokin tarjouspyynnössä esitetty asia on tulkinnanvarainen, tarjoajan velvollisuus on tuoda asia esille toimittamalla tarkentava kysymys. Tarjoajan tulee tutustua annettuihin vastauksiin sekä käyttää hyväkseen mahdollisia täsmennettyjä tietoja tarjousta antaessaan.
Tarjoukset on toimitettava 25.3.2024 klo 12.00 mennessä. Kilpailutusjärjestelmä sulkeutuu automaattisesti 12:00:00. Automattisen sulkeutumisen jälkeen järjestelmä ei ota vastaan myöhästyneitä tarjouksia (12:00:00).
Tarjoukset on lähetettävä sähköisesti Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalista osoitteesta https://tarjouspalvelu.fi/raahe. Muulla tavoin toimitettuja tarjouksia ei hyväksytä.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Leikkipuistovälineet Tervaluodon leikkipuistoon.pdf 623 KB
Leikkipuistovälineet Tervaluodon leikkipuistoon.zip 1.27 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00