Vt 4 Konginkangas-Kalaniemi, ST

Information

Open procedure
3/12/2024 2:53 PM (GMT+01:00)
3/28/2024 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Väylävirasto Väylävirasto
Jarmo Niskanen Niskanen Jarmo
Opastinsilta 12 A
00520 Helsinki
Finland
1010547-1

Closing date has passed.

Short description

Urakka on Suunnittele ja toteuta -urakka (ST).

Tarjoukseen ei edellytä liitettäväksi alustavaa rakentamissuunnitelmaa. Kuitenkin urakoitsija vastaa tarjousratkaisujensa tuotevaatimusten mukaisuudesta.

Urakkaan kuuluu ”Vt 4 Konginkangas-Kalaniemi; ST" rakentamissuunnittelu ja rakentaminen siinä laajuudessa kuin se suunnitelma-asiakirjoissa on määritelty kaikkine tiejärjestelyineen, varusteineen ja laitteineen siinä laajuudessa kuin tarjouspyynnön liitteenä olevissa asiakirjoissa on määritelty.

Urakkaan kuuluu töiden osalta suunnittelun ja rakentamisen toteuttaminen sopimusasiakirjojen vaatimukset täyttäen siten, että se myös tekniseltä toimivuudeltaan vastaa sille sopimusasiakirjoissa asetettuja vaatimuksia.

Urakkaan kuuluu myös tiedotus-, raportointi- sekä takuuaikaisia töitä ja päätoteuttajan rooliin kuuluvia yhteensovittamisvelvoitteita tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti. Urakkaan kuuluu työt siinä laajuudessa, kuin ne on tarjouspyynnön liitteenä olevissa asiakirjoissa määritelty kaikkine tiejärjestelyineen, varusteineen ja laitteineen.

Urakoitsijan tulee suorittaa kaikki ne työt ja niihin liittyvät hankinnat, jotka asiakirjojen mukaisen työsuorituksen valmiiksi saattaminen edellyttää ja joista ei nimenomaan asiakirjoissa mainita, etteivät ne kuulu urakoitsijan suoritusvelvollisuuteen.

Urakan sisältö on määritetty tarkemmin tarjouspyyntöasiakirjoissa.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00