Pelastustoiminnan kärkiauton hankinta

Information

Open procedure
2/8/2024 9:03 AM (GMT+01:00)
3/11/2024 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Helsingin kaupunki Helsingin kaupunki
Mårten Hellbom Mårten Hellbom
PL 112
00099 Helsingin Kaupunki
Finland
0201256-6

Closing date has passed.

Short description

Helsingin kaupungin pelastuslaitos hankkii vuoden 2024 aikana 1 - 2 kpl pelastustoiminnan kärkiautoa vaativaan ammattimaiseen palo- ja pelastustoimintaan erityisesti tiheästi rakennetussa kaupunkiympäristössä.

Yksi (1) kärkiauto tilataan hankintapäätöksen tultua lainvoimaiseksi. Lisäksi mahdollisesti tilataan yksi (1) kärkiauto 31.12.2024 - 1.3.2025 välisenä aikana.

Nyt hankittavan Helsingin pelastuslaitoksen kärkiyksikön henkilövahvuus on 1+1+1. Yksikkö operoi koko Helsingin alueella ja tapauskohtaisesti myös naapurikuntien alueilla.

Vaativan ympärivuorokautisen palo- ja pelastustoiminnan suorittaminen, muun muassa kaluston sekä data- ja radiolaitteiden käyttäminen, eri olosuhteissa (myös poikkeuksellisen vaativissa) asettavat ajoneuvolle ja sen jälkimarkkinoinnille (kuten huollolle, korjaamiselle ja varaosapalvelulle sekä tekniselle neuvonnalle) erityisvaatimuksia. Hankittavan ajoneuvon pitää olla alustaltaan, jousitukseltaan ja koriratkaisuiltaan sekä käytettävyydeltään ja huollettavuudeltaan kokonaisuutena käyttötarkoitukseen sopiva.

Myyjän on toimitettava veloituksetta teknisten ja toiminnallisten ominaisuuksien vertailua varten yksi (1) myyjän rakentama/rakennuttama tarjouspyynnön mukaiseen tai vastaavaan käyttöön valmistettu ajoneuvoluokaltaan N2 oleva pelastusajoneuvo (operatiivinen tunnuksen loppuosa Suomessa pelastustoimessa on 15). Vertailuajoneuvon ohella myyjä saa toimittaa samanaikaisesti enintään kaksi (2) ensisijaista vertailuajoneuvoa täydentävää vertailuajoneuvoa. Vähintään yhdessä toimitettavassa vertailuajoneuvossa on oltava tarjottua vastaava ohjaamo ja vähintään yhdessä on oltava tarjotun mukainen automaattivaihteisto. Vertailuajoneuvo/-ajoneuvot on luovutettava vertailuun kahdeksi (2)

päiväksi. Luovutusosoite on Malmin pelastusasema Helsingissä. Päivämäärät on ilmoitettu kohdassa hankinnan kohteen kriteerit.

Tätä hankintasopimusta ei ole jaettu osiin, koska jakaminen tekee sopimuksen toteuttamisesta teknisesti liian vaikeaa ja jakaminen voi tehdä hankinnan eri osista yhteensopimattomia.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Pelastustoiminnan kärkiauton hankinta.pdf 533 KB
Pelastustoiminnan kärkiauton hankinta.zip 3.26 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00