R01390 HØRING av konkurransegrunnlag - tjenester innenfor drift, vedlikehold og nyanskaffelser av ventilasjons- og avfuktingsanlegg region nord - frist 14.02.24

Information

Prior information notice
eForm N4 Norwegian prior information notice or a periodic indicative notice used only for information
2/7/2024 9:08 AM (GMT+01:00)

Buyer

Forsvarsbygg Forsvarsbygg
Kristin Svendsen Kristin Svendsen
Grev Wedels plass 5
0151 OSLO
Norway
975950662

Short description

Forsvarsbygg er i prosess med å utarbeide konkurransegrunnlag ifm kunngjøring av tjenester innenfor drift, vedlikehold og nyanskaffelser av ventilasjons- og avfuktingsanlegg.
Vi skal kunngjøre konkurranser for hele Norge. Planen er å kunngjøre region nord for seg og så region øst og region vest i en kunngjøring.
Denne høringen gjelder region nord. Konkurransegrunnlaget for vest og øst vil i stor grad være det samme, bortsett fra annen oppbygging av prisskjemaer.

Leverandørene gis med dette muligheten til å kommentere utdrag av Forsvarsbyggs foreløpige konkurransegrunnlag i forbindelse med anskaffelsen.
Leverandørene oppfordres derfor til å bruke denne muligheten til å komme med innspill til både krav, prisskjema, evaluering av miljø samt generelle innspill.

Tilbakemeldinger gis i dokumentet "høring av konkurransegrunnlag ventilasjon RENO".
Dette dokumentet sendes i retur til Forsvarsbygg. 
Frist for tilbakemelding er 14.02.2024.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00