Tuntitöinä toteutettavat pienet rakennus- ja korjaustyöt, puitejärjestely

Information

Open procedure
2/9/2024 4:58 PM (GMT+01:00)
2/13/2024 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Savonlinnan kaupunki Savonlinnan kaupunki
Pirjo Rossilahti Pirjo Rossilahti
01669064

Tender is cancelled

Short description

Hankinnan kohteena ovat Savonlinnan kaupungin (jäljempänä tilaaja) kiinteistöihin tuntitöinä toteutettavat pienet rakennus- ja korjaustyöt sopimuskaudelle 15.4.2024-14.4.2026, optiot 1+1 vuotta. Rakennus- ja korjaustöitä tilataan sopimuskaudella tilaajan tarpeen mukaan niissä tilanteissa, kun oma työvoima ei riitä tai ei ole käytettävissä. Sopimus ei sisällä määräostovelvoitetta tilaajalle eikä sopimus tuota urakoitsijalle yksinoikeutta tilaajan urakkakohteisiin. Tämän hankinnan kohteeseen eivät kuulu LVISA-työt ja haitta-ainepurkutyöt.

Kilpailutuksen perusteella muodostetaan puitejärjestely, johon valitaan kolme (3) urakoitsijaa/osa-alue, mikäli soveltuvuusehdot täyttäviä tarjouksia saadaan riittävästi.

Puitejärjestelyn tarkoituksena on toimia joustavana hankintamenettelynä, erillisinä työkohdekohtaisina tilauksina tilaajan tarpeen mukaan.

Työkohteet sijaitsevat Savonlinnassa. Niitä ovat mm. julkiset hallinto- ja toimistotilat, päiväkodit, koulut, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalveluiden tilat sekä vuokra-asunnot.

Tällä tarjouskilpailulla solmittavia puitesopimuksia voivat hyödyntää kaikki Savonlinnan kaupungin eri toimialat.

Hankinnan tarkempi kuvaus käy ilmi tarjouspyyntöasiakirjoista.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Tuntitöinä toteutettavat pienet rakennus- ja korjaustyöt, puitejärjestely.pdf 614 KB
Tuntitöinä toteutettavat pienet rakennus- ja korjaustyöt, puitejärjestely.zip 1.19 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00