Rammeavtale KI plattformer

Information

3/4/2024 11:57 AM (GMT+01:00)
4/2/2024 6:00 PM (GMT+02:00)
Yes
No

Buyer

SYKEHUSINNKJØP HF SYKEHUSINNKJØP HF
Tommy Eggum Nilsen Tommy Eggum Nilsen
Postboks 40
Tollbugata 7

9811 VADSØ
Norway
916879067

Closing date has passed.

Short description

Formålet med denne konkurransen er å inngå rammeavtale med leverandører av plattformer for kunstig intelligens som muliggjør en rask, dynamisk og kostnadseffektiv tilnærming til implementering av AI-applikasjoner i klinisk rutine.

Plattformene må tillate flere CE-merkede applikasjoner fra leverandør og/eller tredjepartsleverandører. Vi har som mål å anskaffe plattformer som til sammen dekker de fleste CE-merkede applikasjonene som er tilgjengelige på markedet i dag og i fremtiden innen, men ikke begrenset til, radiologi, patologi, oftalmologi, nukleærmedisin og stråleterapi. For å få tilgang til applikasjoner vil det arrangeres minikonkurranser som involverer de utvalgte leverandørene av AI-plattformene på rammeavtalen.

This is the second step in a two-step tender. If you want to see the qualification step and access qualification documents, please follow this link: Kvalifisering: Rammeavtale KI plattformer til Helse Sør-Øst

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Contract notice 1.0.pdf 308 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00