HR järjestelmän hankinta ajalle 1.6.2024 (tavoite)-31.12.2028

Information

Negotiated procedure
1/17/2024 12:28 PM (GMT+01:00)
2/12/2024 10:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Turun kaupunki Turun kaupunki
Pekka Lång Pekka Lång
PL 630
20101 Turku
Finland
0204819-8

Closing date has passed.

Short description

Tämä on Osallistumispyyntö neuvottelumenettelyyn, jonka tavoitteena on hankkia Turun kaupungille (jatkossa myös "tilaaja") käyttöön HR-järjestelmä (jatkossa myös "järjestelmä" tai "palvelu") sekä siihen liittyviä palveluita. Hankinnassa on kyse HR-järjestelmäkokonaisuuden toimituksesta, ylläpidosta ja kehittämisestä. Hankinnan monimutkaisen luonteen vuoksi tarjouspyyntöä tai vaatimusmäärittelyä ei kyetä tekemään ilman neuvottelujen käymistä.
Hankinnan tavoitteena on, että tuleva HR-järjestelmä kattaisi henkilöstöön liittyvät asiat (lukuun ottamatta rekrytointia ja
palkanlaskentaa) koko työsuhteen elinkaarelta ja vähentäisi manuaalista työtä.
Osallistumishakemuksen jättäjiä pyydetään huomioimaan, että hankinnan ilmoitettu kokonaisarvo (2000 000 €) on arvio eikä Tilaaja sitoudu tilaamaan palvelua em. summalla. Hankinnan kokonaisarvossa on pyritty ottamaan huomioon mahdollinen kasvava tarve tulevaisuudessa.
Hankintamenettelynä käytetään neuvottelumenettelyä, jossa tilaaja neuvottelee hankintasopimuksen ehdoista (ml. vaatimusmäärittely) menettelyyn hyväksyttyjen tarjoajien kanssa. Neuvottelujen tavoitteena on täsmentää hankintasopimuksen ehdot siten, että tilaajan tavoitteet HR-järjestelmäratkaisulle täyttyvät mahdollisimman hyvin markkinoilla olevien valmisohjelmistojen avulla. Neuvottelujen avulla tarjoajille pyritään saamaan mahdollisimman hyvä ymmärrys tilaajan tarpeista sekä tilaajalle ymmärrys tarjoajien ratkaisuista ja näin saamaan mahdollisimman hyvä lopputulos HR-järjestelmän hankintaan.
Hankinnan kohteena oleva järjestelmä on Turun kaupungin käyttöön tuleva moniyritysympäristön mahdollistava valmisohjelmisto,
joka parametroimalla ja vain vähäisellä ohjelmointityöllä (esim. järjestelmä liittymät) saatetaan vastaamaan tilaajan kuvaamia
tarpeita, järjestelmänhenkilöstötietojen hallintaa (HR master), palvelusuhteen elinkaaren hallintaan ja henkilöstön kehittämiseen
sekä sen käyttöönottoon ja ylläpitoon liittyvät palveluita
HR-järjestelmäkokonaisuudelle on jo osallistumispyynnössä asetettu joitakin vähimmäisvaatimuksia. Tilaaja tarkentaa vaatimusmäärittelyään ja tarjouspyyntöasiakirjojaan kilpailutusprosessiin valittujen tarjoajien kanssa käytyjen neuvottelujen pohjalta. Kiinnostuneita ehdokkaita kehotetaan tutustumaan huolellisesti tähän osallistumispyyntöön ja sen liitteisiin, joissa on kuvattu tarkemmin HR-järjestelmäkokonaisuutta ja sillä suoritettavia tehtäviä.
Tässä osallistumispyynnössä ja sen liitteissä ”HR-järjestelmä” tarkoittaa palveluna hankittavaa järjestelmää kokonaisuudessaan tuotanto- ja koulutus-/testiympäristöineen sekä järjestelmään liittyviä tukipalveluita.
Kiinnostuneet ehdokkaat (jatkossa myös ”tarjoajat”) voivat lähettää osallistumishakemuksen, jolla pyytävät saada osallistua hankintamenettelyyn.
Hankintasopimus tehdään kilpailutuksen voittaneen toimijan kanssa kattamaan ensin käyttöönottoprojekti (toimitussopimus) ), jonka jälkeen siirrytään vaiheittain jatkuvien palveluiden käytön piiriin (palvelusopimus). Sopimuskauden aloitusaikataulu on arvio ja sopimus astuu voimaan, kun molemmat osapuolet ovat sen allekirjoittaneet.
Hankintaa ei ole jaettu osiin, koska osiin jakaminen heikentäisi merkittävästi kilpailutuksella saatavia volyymihyötyjä. Hankinnan
osiin jakautuminen usealle toimittajalle heikentää sopimuksen arvoa ja sen kiinnostavuutta yksittäiselle toimittajalle.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
HR järjestelmän hankinta ajalle 1.6.2024 (tavoite)-31.12.2028.pdf 1.21 MB
HR järjestelmän hankinta ajalle 1.6.2024 (tavoite)-31.12.2028.zip 2.45 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00