Työsuhdepolkupyörien hankinta leasingpalveluna

Information

Open procedure
12/18/2023 1:01 PM (GMT+01:00)
2/5/2024 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Porvoon kaupunki Porvoon kaupunki
Tarja Juvonen Tarja Juvonen
Raatihuoneenkatu 9
06100 Porvoo
Finland
1061512-1

Closing date has passed.

Short description

Hankinnan kohteena on työsuhdepolkupyörien leasingpalvelu, joka mahdollistaa työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämisen Porvoon kaupungin henkilöstölle tämän hankintailmoituksen ja sen liitteiden mukaisesti. Leasingpalvelu sisältää leasingrahoituksen ja työsuhdepolkupyöräpalvelun hallinnoinnin kokonaisuutena.

Työsuhdepolkupyöränä voi olla erimallisia polkupyöriä, esim. sähköavusteisia pyöriä, maasto-, hybridi-, city- ja maantiepyöriä. Pyörien tulee olla uusia. Mikäli palveluntuottajan tai sen yhteistyökumppanien valikoimassa on lisäksi käytettyjä pyöriä, voi palvelunkäyttäjä halutessaan valita myös käytetyn pyörän.

Tilaaja valitsee kilpailutuksen perusteella yhden (1) palveluntuottajan sopimuskaudelle vastaamaan työsuhdepolkupyöräedun käytön kokonaishallinnasta sis. polkupyörän, valitut tarvikkeet ja mahdollisen huoltosopimuksen.

Käyttäjän (työntekijä) kanssa tehtävän sopimuksen enimmäispituus on 48 kuukautta. Käyttäjän leasingkausi voi jatkua myös sopimuskauden päättymisen jälkeen, kunnes pyörä on maksettu tai lunastettu.

Pyöräpaketin enimmäishinnaksi on määritelty 4 000 €. Hankintahinnaltaan kalliimman pyöräpaketin hankinnan tulee olla enimmäishinnan ylittävältä osuudelta mahdollista työntekijän omalla kustannuksella.

Työntekijän bruttopalkasta vähennettävä summa on verohallinnon vuosittain hyväksymä maksimiverotusarvo (vuonna 2023 enintään 100 €/kk).

Valittu palveluntuottaja toimittaa työsuhde-etuun liittyvät tiedot tilaajalle palkanlaskentaan toimitettaviksi ilman lisäkustannuksia. Palveluntuottaja toimittaa tilaajalle aina pyydettäessä raportin vuokrista, jäljellä olevasta vuokra-ajasta ja muista mahdollisista tilaajan erikseen pyytämistä tiedoista.

Työsuhdepolkupyöräetuun ovat oikeutettuja Porvoon kaupungin vakituisessa työsuhteessa olevat työntekijät, joita on noin 1 700.

Tilaaja ei sitoudu mihinkään tilausmääriin, vaan sen palveluksessa oleva henkilö tekee itsenäisesti päätöksen hankinnan mukaisen tilauksen tekemisestä.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Työsuhdepolkupyörien hankinta leasingpalveluna.pdf 500 KB
Työsuhdepolkupyörien hankinta leasingpalveluna.zip 838 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00