Kaupunkiympäristötalon AV-laitteet

Information

Direct award
11/10/2023 3:23 PM (GMT+01:00)

Buyer

Helsingin kaupunki Helsingin kaupunki
Tuulia Ollikainen Tuulia Ollikainen
02012566

Assignment text

Hankintamenettelynä on hankintalain 40 §:n mukainen suorahankinta. Julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista annetun lain 40 §:n 2 momentin 2 kohdan mukaan hankintayksikkö voi valita suorahankinnan, kun teknisestä tai yksinoikeuden suojaamiseen liittyvästä syystä vain tietty toimittaja voi toteuttaa hankinnan. Lisäedellytyksenä on, että järkeviä vaihtoehtoisia tai korvaavia ratkaisuja ei ole eikä kilpailun puuttuminen johdu hankinnan ehtojen keinotekoisesta kaventamisesta.

Hankintakokonaisuus sisältää muun ohessa kuvansiirtolaitteiston, näytöt ja telineet, audiolaitteet, puhujajärjestelmät sekä kyseisten laitteiden asennuksen ja ohjelmoinnin toimintavalmiiksi.

Electro Waves Oy on toimittanut aiemmat Kaupunkiympäristötalon AV-laitteistot ja heillä on voimassa oleva ylläpito- ja huoltosopimus kiinteistön AV-laitteista. Hankintayksikkö on tehnyt markkinakartoituksen, jossa on selvitetty, löytyykö markkinoilta vastaavilla ominaisuuksilla varustettuja jo olemassa olevien laitteiden huoltojärjestelmän kanssa yhteensopivia laitteita. Muiden toimittajien laitteita ei voida yhdistää jo olemassa olevien laitteiden huoltosopimukseen. Valitun toimittajan kanssa tehtävä sopimus on näin ollen ainoa vaihtoehto toteuttaa hankinta, eikä kilpailun puuttuminen johdu hankinnan ehtojen keinotekoisesta kaventamisesta. Hankintayksiköllä on siis hankintalain 40 §:n 2 momentin 2 kohdassa tarkoitettu tekninen syy valita toimittajaksi käytössä olevan ylläpito- ja huoltosopimuksen mukainen toimittaja.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Kaupunkiympäristötalon AV-laitteet.pdf 151 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00