Kaivojen tyhjennykset / viemärinhuoltopalvelut

Information

Open procedure
10/24/2023 5:58 PM (GMT+02:00)
11/16/2023 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Raahen kaupunki Raahen kaupunki
Leena Räsänen Leena Räsänen
Finland
1791817-6

Closing date has passed.

Short description

Raahen kaupungin hankintapalvelut pyytää tarjouksia kaivojen tyhjennyksestä ja viemärinhuoltopalveluista ajalle 1.1.2024 - 31.3.2025 (+optio 3 vuotta).
Raahen kaupungin konserniyhtiöt sekä koulutuskeskus Brahe voivat halutessaan hyödyntää sopimusta.
Tarjoajan tai tarjousliittymän tulee ilmoittaa tarjouksessaan se kokonaisautomäärä (alihankkijan kalusto mukaan lukien), jolla hän osallistuu tarjouskilpailuun. Mikäli tarjoaja on tarjonnut kohteita joissa edellytetään erilaisia kalustotyyppejä, tulee kokonaismäärä eritellä kalustotyypeittään. Tarjoaja vastaa siitä, että sillä on tarvittava kalusto koko pyydetyn palvelun hoitamiseen.
Yhteenliittymä = palveluntuottajat voivat liittyä yhteen tehdäkseen tarjouksen yhteisestä suorituksesta (tarjousliittymä) edellyttäen, ettei toiminta ole ristiriidassa kilpailurajoituksista annetun lain kanssa. Tarjoukseen tulee liittää kaikkien yhteenliittymään osallistuneiden palveluntuottajien allekirjoittama sitoumus, siitä että tarjouksen tehneet ovat yhteisvastuussa tarjouksesta.
Palvelun tarjoaja saa käyttää alihankintaa, mutta ketjutusta ei hyväksytä. Alihankkijan käytöstä pitää liittää tarjoukseen selvitys. Alihankkijaksi voidaan hyväksyä vain tarjousasiakirjoissa asetetut vaatimukset täyttävät palveluntuottajat. Alihankkijasta on ladattava samat liitetiedot tarjouksen liitteeksi, mitä vaaditaan palvelun tarjoajalta. Tarjoaja vastaa alihankkijansa toimista palvelun tilaajalle kuin omastaan.
Raahen kaupunki on liittynyt mukaan Hinku-verkostoon ja valitun toimijan tulee toiminnassaan huomioida Hinku-kriteerien täyttyminen. Käytettävän autokaluston tulee täyttää kaikki Suomen lakien, asetusten sekä viranomaisten antamat määräykset.
Tarjouspyyntöön liittyvät kysymykset on lähetettävä 9.11.2023 klo 12.00 mennessä. Kysymykset tulee lähettää Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalista. Samasta paikasta löytyvät myös kysymyksiin annetut vastaukset. Tarjoajien tasapuolisen kohtelun turvaamiseksi muulla tavoin esitettyihin kysymyksiin ei vastata.
Mikäli tarjoaja huomaa tarjouspyynnössä epäselvyyksiä tai ristiriitoja tai jokin tarjouspyynnössä esitetty asia on tulkinnanvarainen, tarjoajan velvollisuus on tuoda asia esille toimittamalla tarkentava kysymys. Tarjoajan tulee tutustua annettuihin vastauksiin sekä käyttää hyväkseen mahdollisia täsmennettyjä tietoja tarjousta antaessaan.
Tarjoukset on toimitettava 16.11.2023 klo 12.00 mennessä. Kilpailutusjärjestelmä sulkeutuu automaattisesti 12:00:00. Automattisen sulkeutumisen jälkeen järjestelmä ei ota vastaan myöhästyneitä tarjouksia (12:00:00).
Tarjoukset on lähetettävä sähköisesti Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalista osoitteesta https://tarjouspalvelu.fi/raahe. Muulla tavoin toimitettuja tarjouksia ei hyväksytä.


Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
viemärinhuoltopalvelut.zip 2.83 MB
viemärinhuoltopalvelut.pdf 1.90 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00