Kutsu markkinavuoropuheluun: Asema-alueiden kilpailutus hoitoalueilla 5 ja 6

Information

9/28/2023 10:37 AM (GMT+02:00)
10/4/2023 10:59 PM (GMT+02:00)

Buyer

Väylävirasto Väylävirasto
Eero Liehu Eero Liehu
10105471

Closing date has passed.

Short description

Tämä ilmoitus on kutsu markkinavuoropuheluun. Kyseessä ei ole ennakkoilmoitus, hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö. Tällä ilmoituksella ei lyhennetä myöhemmin mahdollisesti käynnistettävän hankintamenettelyn määräaikoja, eikä osallistuminen markkinavuoropuheluun ole edellytys hankintaan osallistumiselle. Markkinavuoropuhelu ei sido siihen osallistuvia osapuolia eikä osallistumisesta makseta korvauksia.
Väylävirasto kutsuu palveluntuottajia kuulemaan asema-alueiden hoidon tulevasta kilpailusta alueilla 5 ja 6.
Alue 5 sijoittuu Kirkkonummi-Pohjankuru ja Hyvinkää-Hanko rataosille. Tarkemmat kohteet ja rajat on esitetty aluekuvauksessa. Alueen sisältävien huoltoteiden pituus on noin 50 km. Huoltoteiden ”osien” pituudet on kaikkea muutamista metreistä reiluun kilometriin.
Alue 6 sijoittuu Pohjankuru-Turku, Turku-Naantali ja Toijala-Turku rataosille. Tarkemmat kohteet ja rajat on esitetty aluekuvauksessa. Alueen sisältävien huoltoteiden pituus on noin 160 km. Huoltoteiden ”osien” pituudet on kaikkea muutamista metreistä muutamiin kilometreihin.
Markkinavuoropuhelulla selvitetään palveluntuottajien kiinnostusta hankintoihin osallistumiseen ja kuullaan heidän näkemyksiään hoitosopimuksen sisällöstä ja vaatimuksista. Alueet 5 ja 6 hankitaan erillisillä kilpailutuksilla.
Kyseessä ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö. Markkinavuoropuheluun osallistuminen ei ole edellytys myöhemmin ärjestettäviin kilpailutuksiin osallistumiseen. Markkinavuoropuheluun osallistuminen ei sido ketään siihen osallistuvaa tahoa.
Markkinavuoropuhelu toteutetaan kahdenvälisillä Teams-neuvotteluilla, jotka pidetään 6.10.2023 ja kellonajat sovitaan erikseen kiinnostuneiden kanssa. Markkinavuoropuhelut pidetään suomen kielellä.
Tilaisuudesta kiinnostuneita palveluntuottajia pyydetään ilmoittautumaan markkinavuoropuheluun viimeistään 4.10.2023. Ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse osoitteeseen: eero.liehu@vayla.fi
Sähköposti tulee otsikoida seuraavasti: Markkinavuoropuhelu asema-alueiden hoito alueilla 5 ja 6
Ennakkomateriaali löytyy ilmoituksen yhteydestä:
- Sopimusluonnos
- Aluekuvaukset (alue 5 ja 6) (luonnos)
- Tehtäväluettelo (luonnos)
- Laatutavoitteet (luonnos)
- Kannustinjärjestelmä (luonnos)
- Turvallisuusasiakirja (luonnos)
- Huoltotiet kooste, alue 5
- Huoltotiet kooste, alue 6

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Kutsu markkinavuoropuheluun Asema-alueiden kilpailutus hoitoalueilla 5 ja 6.pdf 140 KB
Kutsu markkinavuoropuheluun Asema-alueiden kilpailutus hoitoalueilla 5 ja 6.zip 7.26 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00