Ollinkalliontien alikulkukäytävän rakennusurakka

Information

Open procedure
9/8/2023 10:23 AM (GMT+02:00)
9/19/2023 11:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Raahen kaupunki Raahen kaupunki
Leena Räsänen Leena Räsänen
Rantakatu 50
92100 Raahe
Finland
1791817-6

Closing date has passed.

Short description

Raahen kaupungin tekninen keskus ja Raahen Vesi Oy pyytävät tarjouksia Ollinkalliontien alikulkukäytävän rakennusurakasta.
Rakennuskohde sijaitsee Ollinkalliontiellä lähellä Yrittäjäntien liittymää.
Raahen kaupungin hankinnan osuus käsittää uuden alikulkukäytävän, siihen liittyvän kadun ja ulkoilureitin sekä hulevesipumppaamon ja siihen liittyvän hulevesiviemäröinnin rakentamisen. Uusi alikulkukäytävä korvaa liikuntareitillä olevan nykyisen teräsputken. Poislukien kohteen asfaltoinnit ja ajoratamaalaukset, jotka rakennuttaja tekee vuonna 2024 omana työnään.
Raahen Veden hankinnan osuus sisältää vesihuollon johtosiirrot eli uusien vesihuoltolinjojen (vesijohto, jätevesiviemäri ja hulevesiviemäri) rakentamisen sekä nykyisten linjojen käytöstä poistamisen suunnitelma-asiakirjojen mukaisesti Ollinkalliontien uusittavan alikulkukäytävän alueella.
Molemmat tekevät omat hankintapäätökset osuuksistaan.
Alikulkukäytävän rakentamisen aikana, voidaan Ollinkalliontie katkaista yleiseltä liikenteeltä 2 viikon ajaksi. Rakentaminen tapahtuu asemakaavan mukaisella puisto- tai katualueella. Maapohjan omistaa Raahen kaupunki.
Urakoitsijan tulee tutustua urakkakohteeseen ennen tarjouksen antamista.
Urakoitsija toimii omalla urakka-alueellaan pääurakoitsijana ja lainsäädännön sekä YSE98:n 4§2 momentin mukaisena päätoteuttajana sekä vastaa työmaapalveluista.
Aloituskokous ja rakentamisen aloitus tapahtuu heti hankintapäätöksen tultua lainvoimaiseksi. Urakkasuorituksen on oltava täysin valmis ja luovutettu rakennuttajalle 31.12.2023 mennessä.
Tarjouspyyntöön liittyvät kysymykset on lähetettävä 12.9.2023 klo 12.00 mennessä. Kysymykset tulee lähettää Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalista. Samasta paikasta löytyvät myös kysymyksiin annetut vastaukset. Tarjoajien tasapuolisen kohtelun turvaamiseksi muulla tavoin esitettyihin kysymyksiin ei vastata.
Mikäli tarjoaja huomaa tarjouspyynnössä epäselvyyksiä tai ristiriitoja tai jokin tarjouspyynnössä esitetty asia on tulkinnanvarainen, tarjoajan velvollisuus on tuoda asia esille toimittamalla tarkentava kysymys. Tarjoajan tulee tutustua annettuihin vastauksiin sekä käyttää hyväkseen mahdollisia täsmennettyjä tietoja tarjousta antaessaan.
Tarjoukset on toimitettava 19.9.2023 klo 12.00 mennessä. Kilpailutusjärjestelmä sulkeutuu automaattisesti 12:00:00. Automattisen sulkeutumisen jälkeen järjestelmä ei ota vastaan myöhästyneitä tarjouksia (12:00:00).
Tarjoukset on lähetettävä sähköisesti Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalista osoitteesta https://tarjouspalvelu.fi/raahe. Muulla tavoin toimitettuja tarjouksia ei hyväksytä.


Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Ollinkalliontien alikulkukäytävän rakennusurakka.zip 15.23 MB
Ollinkalliontien alikulkukäytävän rakennusurakka.pdf 641 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00