Asiakkuuksienhallinnan käyttöönottoprojektit sekä ylläpito- tuki- ja jatkokehittämispalvelut, TP 63/23

Information

05 - Contract notice - utilities
Negotiated procedure with a call for competition
9/19/2023 5:09 PM (GMT+02:00)
10/6/2023 11:59 PM (GMT+02:00)

Buyer

HSY Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä
Hannu Toivonen Hannu Toivonen
PL 100
00066 HSY
Finland

Closing date has passed.

Short description

HSY:n yhtenä strategisena tavoitteena on toteuttaa asiakasportaali (OmaHSY), joka toimii sekä yksityis- että yritysasiakkaille yhtenäisenä digitaalisena palvelukanavana. OmaHSY:ssä asiakkaiden on tarkoitus tarkastella ja muokata omia tietojaan, laskutustietoja sekä sopimus- ja tilaustietoja. OmaHSY:n avulla lisätään asiakkaiden digitaalista oma-asiointia.

OmaHSY:n keskeisin tarkoitus on luoda yksi asiointiportaali, josta asiakas tai sen edustaja näkee kaikki asiointitietonsa yhdestä paikasta ja voi ensimmäisessä vaiheessa tehdä portaalin kautta pieniä muutoksia omiin tietoihin sekä siirtyä linkkien kautta toimialojen erillisiin asiointiportaaleihin monipuolisempien toimenpiteiden toteuttamiseksi.

Asiakastietoportaalin taustalle HSY toteuttaa Salesforce-alustalle asiakastietojen pääjärjestelmän (ns. asiakastietomaster) ja luo asiakastietomallin, jotka mahdollistavat monipuolisen asiakastietojen hallinnan ja asiakaspalveluiden tarjoamisen OmaHSY:n kautta kaikille asiakasryhmille ja rooleille täydessä laajuudessa. Robusti, mutta kuitenkin muuntautumiskykyinen asiakastietomalli on keskeisin ja tärkein tehtävä HSY:n keskitetyn ja digitaalisen asiakastiedon hallinnan näkökulmasta. Se on pohja, jonka päällä ja avulla asiakkuuksienhallintaa toteutetaan ja kehitetään.

Hankinta sisältää yllä kuvattujen asiakastietojen pääjärjestelmän, sen tietomallin, ja asiointiportaali OmaHSY:n toteuttamisen ja käyttöönoton projektimuotoisesti sekä HSY:n Salesforce-järjestelmän ja -ratkaisujen tuki- ja ylläpitopalvelun. Lisäksi hankinta sisältää mahdollisuuden tilata toimittajalta HSY:n Salesforce-järjestelmän ja -ratkaisujen jatko- ja pienkehitystä. Hankinnan kohdetta voidaan tarkentaa neuvotteluiden perusteella.

Kaikki osallistumispyyntöön liittyvä dokumentaatio ei ole suoraan saatavilla Tarjouspalvelu.fi portaalista niiden sisältämien tilaajalle luottamuksellisten tietojen takia ja siksi ne toimitetaan vasta pyydettäessä ehdokkaille. Pyynnöt sähköpostiosoitteeseen jere.metsavuo@hsy.fi ja jari.matero@hsy.fi viimeistään 25.9.2023 klo 12.00 mennessä. Sähköpostin aiheeksi pyydämme merkitsemään "Materiaalipyyntö Asiakkuuksienhallinnan käyttöönottoprojektit sekä ylläpito- tuki- ja jatkokehittämispalvelut, TP 63/23". Sähköpostista tulee ilmetä tarjoavan yrityksen virallinen nimi ja yhteystiedot. Pyyntöön on liitettävä täytetty salassapitositoutumislomake.

Hankinta on erityisalojen hankintalain (1398/2016) mukainen palveluhankinta, joka toteutetaan neuvottelumenettelynä.

2023-09-15 11:25
HSY:n yhtenä strategisena tavoitteena on toteuttaa asiakasportaali (OmaHSY), joka toimii sekä yksityis- että yritysasiakkaille yhtenäisenä digitaalisena palvelukanavana. OmaHSY:ssä asiakkaiden on tarkoitus tarkastella ja muokata omia tietojaan, laskutustietoja sekä sopimus- ja tilaustietoja. OmaHSY:n avulla lisätään asiakkaiden digitaalista oma-asiointia. OmaHSY:n keskeisin tarkoitus on luoda yksi asiointiportaali, josta asiakas tai sen edustaja näkee kaikki asiointitietonsa yhdestä paikasta ja voi ensimmäisessä vaiheessa tehdä portaalin kautta pieniä muutoksia omiin tietoihin sekä siirtyä linkkien kautta toimialojen erillisiin asiointiportaaleihin monipuolisempien toimenpiteiden toteuttamiseksi. Asiakastietoportaalin taustalle HSY toteuttaa Salesforce-alustalle asiakastietojen pääjärjestelmän (ns. asiakastietomaster) ja luo asiakastietomallin, jotka mahdollistavat monipuolisen asiakastietojen hallinnan ja asiakaspalveluiden tarjoamisen OmaHSY:n kautta kaikille asiakasryhmille ja rooleille täydessä laajuudessa. Robusti, mutta kuitenkin muuntautumiskykyinen asiakastietomalli on keskeisin ja tärkein tehtävä HSY:n keskitetyn ja digitaalisen asiakastiedon hallinnan näkökulmasta. Se on pohja, jonka päällä ja avulla asiakkuuksienhallintaa toteutetaan ja kehitetään. Hankinta sisältää yllä kuvattujen asiakastietojen pääjärjestelmän, sen tietomallin, ja asiointiportaali OmaHSY:n toteuttamisen ja käyttöönoton projektimuotoisesti sekä HSY:n Salesforce-järjestelmän ja -ratkaisujen tuki- ja ylläpitopalvelun. Lisäksi hankinta sisältää mahdollisuuden tilata toimittajalta HSY:n Salesforce-järjestelmän ja -ratkaisujen jatko- ja pienkehitystä. Hankinnan kohdetta voidaan tarkentaa neuvotteluiden perusteella. Kaikki osallistumispyyntöön liittyvä dokumentaatio ei ole suoraan saatavilla Tarjouspalvelu.fi portaalista niiden sisältämien tilaajalle luottamuksellisten tietojen takia ja siksi ne toimitetaan vasta pyydettäessä ehdokkaille. Pyynnöt sähköpostiosoitteeseen jere.metsavuo@hsy.fi ja jari.matero@hsy.fi viimeistään 25.9.2023 klo 12.00 mennessä. Sähköpostin aiheeksi pyydämme merkitsemään "Materiaalipyyntö Asiakkuuksienhallinnan käyttöönottoprojektit sekä ylläpito- tuki- ja jatkokehittämispalvelut, TP 63/23". Sähköpostista tulee ilmetä tarjoavan yrityksen virallinen nimi ja yhteystiedot. Pyyntöön on liitettävä täytetty salassapitositoutumislomake.
->
HSY:n yhtenä strategisena tavoitteena on toteuttaa asiakasportaali (OmaHSY), joka toimii sekä yksityis- että yritysasiakkaille yhtenäisenä digitaalisena palvelukanavana. OmaHSY:ssä asiakkaiden on tarkoitus tarkastella ja muokata omia tietojaan, laskutustietoja sekä sopimus- ja tilaustietoja. OmaHSY:n avulla lisätään asiakkaiden digitaalista oma-asiointia. OmaHSY:n keskeisin tarkoitus on luoda yksi asiointiportaali, josta asiakas tai sen edustaja näkee kaikki asiointitietonsa yhdestä paikasta ja voi ensimmäisessä vaiheessa tehdä portaalin kautta pieniä muutoksia omiin tietoihin sekä siirtyä linkkien kautta toimialojen erillisiin asiointiportaaleihin monipuolisempien toimenpiteiden toteuttamiseksi. Asiakastietoportaalin taustalle HSY toteuttaa Salesforce-alustalle asiakastietojen pääjärjestelmän (ns. asiakastietomaster) ja luo asiakastietomallin, jotka mahdollistavat monipuolisen asiakastietojen hallinnan ja asiakaspalveluiden tarjoamisen OmaHSY:n kautta kaikille asiakasryhmille ja rooleille täydessä laajuudessa. Robusti, mutta kuitenkin muuntautumiskykyinen asiakastietomalli on keskeisin ja tärkein tehtävä HSY:n keskitetyn ja digitaalisen asiakastiedon hallinnan näkökulmasta. Se on pohja, jonka päällä ja avulla asiakkuuksienhallintaa toteutetaan ja kehitetään. Hankinta sisältää yllä kuvattujen asiakastietojen pääjärjestelmän, sen tietomallin, ja asiointiportaali OmaHSY:n toteuttamisen ja käyttöönoton projektimuotoisesti sekä HSY:n Salesforce-järjestelmän ja -ratkaisujen tuki- ja ylläpitopalvelun. Lisäksi hankinta sisältää mahdollisuuden tilata toimittajalta HSY:n Salesforce-järjestelmän ja -ratkaisujen jatko- ja pienkehitystä. Hankinnan kohdetta voidaan tarkentaa neuvotteluiden perusteella. Kaikki osallistumispyyntöön liittyvä dokumentaatio ei ole suoraan saatavilla Tarjouspalvelu.fi portaalista niiden sisältämien tilaajalle luottamuksellisten tietojen takia ja siksi ne toimitetaan vasta pyydettäessä ehdokkaille. Pyynnöt sähköpostiosoitteeseen jere.metsavuo@hsy.fi ja jari.matero@hsy.fi viimeistään 25.9.2023 klo 12.00 mennessä. Sähköpostin aiheeksi pyydämme merkitsemään "Materiaalipyyntö Asiakkuuksienhallinnan käyttöönottoprojektit sekä ylläpito- tuki- ja jatkokehittämispalvelut, TP 63/23". Sähköpostista tulee ilmetä tarjoavan yrityksen virallinen nimi ja yhteystiedot. Pyyntöön on liitettävä täytetty salassapitositoutumislomake. ! Lisätty Liite 04b Asiakasdatamalli sisältö asiakasryhmät. Jatkettu lisäksi määräaikaa 6.10.2023 klo 23.59 asti.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00