Indbudt licitation vedrørende etablering af 3 nye elevatorer på Ballerup Station

Information

8/28/2023 1:33 PM (GMT+02:00)
10/24/2023 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Ballerup Kommune Ballerup Kommune
Kim Minor Funk Kim Minor Funk
Hold-An Vej 7
2750 Ballerup
Denmark
58271713

Tender is cancelled

Short description

Ballerup Kommune udbyder i egenskab af bygherre, i samarbejde med DSB, hovedentreprisen vedrørende etablering af tre nye elevatorer på Ballerup Station, i og omkring den vestlige perrontunnel, herunder etablering af elevatorgruber og modificering af eksisterende perrontunnel samt arealtilpasning.

To af elevatorerne, hhv. nord og syd for banen, vil blive ejet af Ballerup Kommune. Den tredje elevator, som går fra tunnelen op til perronen, vil blive ejet af DSB.

Ballerup Kommunes to elevatorer etableres i den østlige halvdel af eksisterende trappenedgange hhv. nord og syd for banen. DSB’s perronelevator etableres i eksisterende tunnelkonstruktion, modsat/over for eksisterende perrontrappe.

Sweco Danmark A/S er totalrådgiver på projektet.

Det bemærkes at projektets karakter gør forsinkelser særligt kritiske, da arbejdet i bestemte perioder af projektet forudsætter godkendelse af Banedanmark.

Elevatorerne skal udføres i henhold til Banedanmarks og DSB’s kravspecifikationer for perronelevatorer. Elevatorerne bestilles af
Entreprenøren, og det skal tydeliggøres at denne leverance er kritisk.

Udbuddet gennemføres som en indbudt licitation efter tilbudslovens § 6 stk. 3 jf. LBK nr. 1410 af 07/12/2007 med senere ændringer. I alt er 5 tilbudsgivere indbudt til at deltage i udbuddet.

Udbudsmaterialet ligger under filer i Mercell.

Ballerup Kommune afholder informations- og spørgemøde samt besigtigelse d. 7. september 2023 kl. 10-13.

Vilkårene for udbuddet og afgivelse af tilbuddet fremgår af udbudsmaterialet herunder udbudsbetingelserne, som ligger pakket i zip-format under fanen "Filer" i Mercell. 

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Udbudsmateriale - Hovedentreprise - 3 elevatorer på Ballerup Station.zip 64.59 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00