Parallelle rammeavtaler bistand produksjon av videoreportasjer og animasjonsfilm

Information

03 - Contract award notice
Open procedure
9/23/2023 4:20 PM (GMT+02:00)

Buyer

Stortinget Stortinget
Gunn Anny Lauvnes Gunn Anny Lauvnes
Karl Johans gate 22
Fakturamottak DFØ, Postboks 4746 Torgarden

0026 OSLO
Norway
971524960

Short description

Kunnskap om Stortingets rolle i demokratiet og forståelse for arbeidet som utføres på Stortinget er et viktig grunnlag for politisk engasjement i befolkningen og for demokratisk deltakelse. På formidlingsfeltet arbeider derfor Stortinget med blant annet omvisninger, utstillinger, åpne publikumsarrangementer, læringsspill og digital formidling som gir demokratiforståelse og kunnskap om det norske folkestyret.

Stortinget har behov for produksjon av videoreportasjer og animasonsfilm i sitt formidlingsarbeide. Videoreportasjene og filmene skal inngå som en helhetlig del av Stortingets samlede formidling til et bredt allment publikum og til ulike målgrupper, herunder barn, ungdom og minoritetsspråklige voksne.

Det skal inngås en parallell rammeavtale for produksjon av videoreportasjer og en parallell rammeavtale for produksjon av animasjonsfilm. 

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00