Lahden kaupunki, viestintä- ja mainostoimistot sekä graafinen suunnittelu

Information

Open procedure
6/29/2023 12:26 PM (GMT+02:00)
8/15/2023 11:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Lahden kaupunki Lahden kaupunki
Kaisa Veltheim Kaisa Veltheim
PL 202
15101 Lahti
Finland
0149669-3

Closing date has passed.

Short description

Lahden kaupunki pyytää tarjouksia viestintä- ja mainostoimistopalveluista sekä graafisesta suunnittelusta. Hankinta on jaettu kahteen osa-alueeseen, joista voi tarjota vain toista tai molempia. Puitejärjestely muodostetaan osa-alueittain valittujen palveluntuottajien kanssa.

Osa-alue 1 viestintä- ja mainostoimistot. Hankinnan kohteena ovat erilaisten pienten ja keskisuurten markkinointi- ja viestintäkampanjoiden ja toimenpiteiden operatiivinen suunnittelu ja toteuttaminen (pl. graafinen suunnittelu) Lahden kaupungin eri yksiköissä. Kampanjoiden suunnittelutyön hinta-arviot vaihtelevat 5 000 - 15 000 euron välillä.

Osa-alue 2 graafinen suunnittelu. Hankinnan kohteena on graafinen suunnittelu. Lahden kaupunki on uusinut ilmeensä alkuvuodesta 2023. Graafinen suunnittelu pitää sisällään erilaisten markkinointimateriaalien visuaalisen suunnittelun ja toteutuksen kuten julkaisut, esitteet, ilmoituspohjat, rollupit, messumateriaalit, standit, digitaalisten näyttöjen aineistot ja muut mainosmateriaalit.

Puitejärjestelyyn tavoitellaan kumpaankin osa-alueeseen viittä sopimuskumppania. Palveluja voisi hankkia minikilpailuttamatta hankinnan arvioidun arvon jäädessä alle 40 000 euroa (alv 0 %). Arvioidun arvon ollessa 40 000 euroa (alv 0 %) tai yli, järjestetään puitejärjestelyn sisäinen minikilpailutus. Minikilpailutusten valintaperuste ja vertailuperusteet määritellään tapauskohtaisesti.

Tilaaja pidättää oikeuden hoitaa osan markkinointi- ja viestintäsuunnitelman toimenpiteistä ja muusta markkinointiviestinnästä omana työnään tai teettää sen erityisestä syystä muulla puitejärjestelyn ulkopuolisella taholla, esim. kun tekijänoikeudet rajoittavat tai työ on aloitettu ennen puitejärjestelyn voimaan tuloa, mutta jatkuu vielä sen jälkeenkin. Tilaajalla on myös oikeus hankkia ulkopuoliselta tekijältä palveluja (esim. graafista suunnittelua) hankintayksiköstä riippumattomasta kiireestä johtuvan lyhyen toimitusajan vuoksi ja/tai kun hankintahinta on vähäinen (alle 9 000 euroa).

Tarjouspyynnössä mainittuja palveluja hankitaan joko toimintasuunnitelmien pohjalta palvelukokonaisuuksina tai yksittäisinä, erillisinä tilauksina. Jokaisesta tilauksesta tai kokonaisuudesta sovitaan etukäteen kirjallisesti (sähköpostitse) tilaajan ja palveluntuottajan kesken. Tilausten määrä ja arvo vaihtelevat kaupungin yksiköiden tarpeen mukaan. Koko hankinnan arvon on arvioitu jäävän alle hankintalain EU-kynnysarvon ottaen huomioon sopimuskauden sekä mahdollisen optiokauden.


Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Lahden kaupunki, viestintä- ja mainostoimistot sekä graafinen suunnittelu.pdf 788 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00