Kyberturvallisuuspalvelu

Information

Direct award
6/14/2023 11:07 AM (GMT+02:00)

Buyer

Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy
Riitta-Liisa Toppari Riitta-Liisa Toppari
Kampusranta 11
60320 Seinäjoki
Finland
2539767-3

Assignment text

Tilaaja katsoo, että teknisestä syystä vain tietty toimittaja voi toteuttaa hankinnan eikä järkeviä vaihtoehtoisia tai korvaavia ratkaisuja ole eikä kilpailun puuttuminen johdu hankinnan ehtojen keinotekoisesta kaventamisesta. Teknisiä syitä ovat mm. avun saaminen 24/7; kontaktinumero, jossa vastataan 24/7 ja kontaktin jälkeen yhteydenotto puolustustiimillä käynnistyy 4 tunnin sisällä viikonpäivästä ja kellonajasta riippumatta; standby IR SLA:han suoraan linkitetty Incident Response palvelu, jonka on kyettävä rajaamaan hyökkäys, pysäyttämään hyökkäys ja palauttamaan IT-toimintaympäristö. IR:n osalta toimittajan on kyettävä tallentamaan oikeuskelpoinen todistusaineisto, mikäli myöhemmin joudutaan avaamaan oikeuskäsittelyprosessi. Toimittajan on ylläpidettävä ymmärrys Tilaajan ympäristöstä, jotta mahdollinen hyökkäyksen pysäyttäminen saadaan käyntiin 4 tunnin sisällä Tilaajan yhteydenotosta palvelunumeroon. Optiona toimittajan on kyettävä pysyttämään monitorointipalvelu (SOC), mikäli Tilaajalla on tarvittavat lisenssit esim. EDR-monitorointiin. Tällöin monitoroinnin on oltava käytössä 4 päivän sisällä ensimmäisestä kontaktista viikonpäivästä riippumatta, jos lisenssit ovat asennettavissa Tilaajan laitteille. Toimittajan on kyettävä tarjoamaan lisäpalveluita, joilla voidaan todeta Tilaajan ympäristön nykykunto tavoitteena minimoida hyökkäyksen vaikutuksia ja todennäköisyyttä jo ennakkoon.

Markkinakartoituksen perusteella Tilaaja katsoo, että muu toimittaja ei pysty teknisesti saavuttamaan vaadittua suoritustasoa ja että palvelun tuottamisessa on tarpeen käyttää erityistä tietotaitoa ja keinoja, joita ainoastaan yhdellä toimittajalla on käytettävissä suhteessa Tilaajaan.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00