MARKKINAKARTOITUS / Lainojenhallinnan järjestelmähankinta

Information

01 - Prior information notice
Not applicable
5/4/2023 8:56 AM (GMT+02:00)
5/10/2023 11:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Monetra Oulu Oy Monetra Oulu Oy
Miia Nikka Miia Nikka
Nuottasaarentie 5
90400 Oulu
Finland
2454638-2

Closing date has passed.

Short description

Monetra-konserni kutsuu tarjoajat markkinakartoitukseen. Kartoituksen kohteena on lainojenhallintajärjestelmä. Tämä ilmoitus ei ole tarjouspyyntö, eikä sen julkaisemisella aloiteta tarjouskilpailua, vaan kyseessä on esiselvitykseen ja markkinakartoitukseen liittyvä ennakkoilmoitus ja tietopyyntö. Monetra konserni pyytää tarjoajia lainojenhallintajärjestelmäratkaisun markkinakartoitukseen. Suunnitellun mahdollisen hankinnan kohteena on Monetra konsernin asiakkaiden tarpeet täyttävä lainojenhallintajärjestelmä. Monetra konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, joka tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä muita tukipalveluita kunnille ja hyvinvointialueille sekä niiden omistamille organisaatioille. Monetran toimipisteet sijaitsevat Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa, Kainuussa sekä Lapissa.

Tämä ilmoitus on ennakkoilmoitus ja siihen liittyvä kutsu markkinakartoitukseen. Markkinakartoitus liittyy Monetra- konsernin suunnittelemaan kilpailutukseen, jossa hankinnan kohteena on lainojenhallinnanjärjestelmä.

Markkinakartoitus ei velvoita hankintayksikköä toteuttamaan varsinaista hankintamenettelyä ja ennakkoilmoituksessa esitetty hankinnan kuvaus sekä hankintailmoituksen arvioitu julkaisupäivämäärä ovat alustavia ja voivat muuttua. Tietopyyntöön vastaaminen tai vastaamatta jättäminen ei estä mahdolliseen tarjouskilpailuun osallistumista. Markkinavuoropuhelussa annetut tiedot eivät sido ketään osapuolta. Monetra käsittelee prosessin aikana yritysten antamia tietoja luottamuksellisesti.

Markkinakartoitus on tarkoitus järjestää toukokuun aikana. Hankinnasta kiinnostuneilla toimijoilla on mahdollisuus myöhemmässä vaiheessa myös kommentoida alustavia tarjouspyyntömateriaaleja sekä vastata hankintayksikön esittämiin kysymyksiin osana markkinavuoropuhelua. Ilmoittautuneille lähetetään lisätietoa hankintayksikön tarpeesta sekä vuoropuhelun aikataulusta sähköpostitse.

Kiinnostuneita toimittajia pyydetään ilmoittautumaan viiveettä, kuitenkin viimeistään keskiviikkona 10.5.2023 klo 12.00 mennessä toimittamalla kiinnostuneen toimittajan nimi, yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite osoitteeseen: hankintapalvelut@monetra.fi . Selvyyden vuoksi pyydämme otsikoimaan vastauksen: MARKKINAKARTOITUS: Lainojenhallinnan järjestelmähankinta. Markkinavuoropuheluun osallistuneille toimijoille ei makseta korvausta osallistumisesta.

Monetra konsernin tarve on tietojärjestelmälle ja siihen liittyville palveluille, joilla voidaan integroidusti hoitaa asiakkaille tuotettavaa palvelua. Hankinnan on suunniteltu sisältävän järjestelmän toimituksen, ylläpidon ja kehittämisen myöhemmin tarjouspyynnössä tarkemmin kuvattavalla tavalla. Lainojenhallintajärjestelmän tulee olla käytettävyydeltään nykyaikainen ja laajennettavissa helposti esim. uusien toiminnallisuuksien käyttöönottoon. Järjestelmällä tulee olla hyvät integrointimahdollisuudet muihin tietojärjestelmiin ja kustannustehokkaat käyttökustannukset. Järjestelmällä tulisi pystyä hallinnoimaan esimerkiksi sosiaalisia luottoja ja antolainoja.

Tämän markkinakartoituksen tarkoituksena on kartoittaa markkinoilla olevia palveluiden sisältöjä hankinnan suunnittelemiseksi, kartoittaa alan sopimus- ja hinnoittelukäytäntöjä, saada arvio hankinnan hintatasosta markkinoilla ja antaa tarjoajille mahdollisuus esittää vapaamuotoisia kysymyksiä ja kommentteja hankinnan suunniteltuun toteutukseen liittyen. Olennaista on myös tarkastella palvelukeskuksen roolia järjestelmän teknisen ylläpidon osalta. Saatuja tietoja käytetään ainoastaan em. hankinnan valmistelussa.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
MARKKINAKARTOITUS Lainojenhallinnan järjestelmähankinta.pdf 215 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00