Liikkumisohjelman asiantuntijapalvelun hankinta

Information

Open procedure
4/25/2023 4:13 PM (GMT+02:00)
5/9/2023 11:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Raahen kaupunki Raahen kaupunki
Leena Räsänen Leena Räsänen
Rantakatu 50
92100 Raahe
Finland
1791817-6

Closing date has passed.

Short description

Raahen kaupungin liikuntapalvelut pyytää tarjousta asiantuntijapalvelusta, joka laatii Raahen kaupungin liikkumisohjelman 2029 yhteistyössä työryhmän kanssa. Pyydämme tarjoajaa laatimaan ehdotelman liikkumisohjelman osallistamisesta, sisällöstä yhteistyössä työryhmän kanssa ja rakenteesta.

Tilaajan työryhmä pisteyttää tarjoajan tarjoamat laatukriteerit kohdassa ”päätöksenteon perusteet” annetuin kriteerein.

Asiantuntijapalvelulle varattu määräraha on maksimissaan 13 000 € (Alv 0 %), joka sisältää työryhmätyöskentelyiden vetämisen, kuntalaisten ja sidosryhmien osallistamisen, lähtötilanteen ja kuntakohtaiset vertailut suhteessa saman kokoisiin kuntiin nähden, tavoitteiden ja painopistevalintojen valitseminen yhteistyössä työryhmän kanssa sekä asiakirjan tuottaminen, suunnittelu ja taittotyö.

Raahen kaupungin liikuntapalvelut pyytää tarjousta asiantuntijapalvelusta, joka laatii Raahen kaupungin liikkumisohjelman 2029 yhteistyössä työryhmän kanssa. Pyydämme tarjoajaa laatimaan ehdotelman liikkumisohjelman osallistamisesta, sisällöstä yhteistyössä työryhmän kanssa ja rakenteesta.

Asiantuntijapalvelulle varattu määräraha on maksimissaan 13 000 € (Alv 0 %), joka sisältää seuraavat asiat:
- Toimia työryhmätyöskentelyiden projektipäällikkönä ja työryhmän tukena
- Kuntalaisten ja sidosryhmien osallistaminen yhteistyössä työryhmän kanssa
- Lähtötilanteen ja kuntakohtaiset vertailut suhteessa saman kokoisiin kuntiin nähden
- Tavoitteiden, painopistevalintojen ja mittareiden valitseminen yhteistyössä työryhmän kanssa
- Asiakirjan tuottaminen, suunnittelu ja taittotyö
Liikkumisohjelmalle on valittu 16-henkinen poikkihallinnollinen työryhmä Raahen kaupungin työtekijöistä ja eri sidosryhmien jäsenistä. Työryhmän edustajat tulevat yhteistyössä asiantuntijaorganisaation kanssa rakentamaan liikkumisohjelman sisältöä ja asiantuntijaorganisaatio tuo ammattiosaamisen työryhmän ulkopuolelta.

Raahen kaupungin liikkumisohjelma 2029 tulee olla valmiina 17.11.2023

Tilaaja vertailee ja pisteyttää annetut tarjoukset. Pisteytykseen vaikuttavat seikat on ilmoitettu kohdassa ”päätöksenteon perusteet”.

Tarjouspyyntöön liittyvät kysymykset on lähetettävä 2.5.2023 klo 12.00 mennessä. Kysymykset tulee lähettää Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalista. Samasta paikasta löytyvät myös kysymyksiin annetut vastaukset. Tarjoajien tasapuolisen kohtelun turvaamiseksi muulla tavoin esitettyihin kysymyksiin ei vastata.

Mikäli tarjoaja huomaa tarjouspyynnössä epäselvyyksiä tai ristiriitoja tai jokin tarjouspyynnössä esitetty asia on tulkinnanvarainen, tarjoajan velvollisuus on tuoda asia esille toimittamalla tarkentava kysymys. Tarjoajan tulee tutustua annettuihin vastauksiin sekä käyttää hyväkseen mahdollisia täsmennettyjä tietoja tarjousta antaessaan.

Tarjoukset on toimitettava 9.5.2023 klo 12.00 mennessä. Kilpailutusjärjestelmä sulkeutuu automaattisesti 12:00:00. Automattisen sulkeutumisen jälkeen järjestelmä ei ota vastaan myöhästyneitä tarjouksia (12:00:00).

Tarjoukset on lähetettävä sähköisesti Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalista osoitteesta https://tarjouspalvelu.fi/raahe. Muulla tavoin toimitettuja tarjouksia ei
hyväksytä.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Liikkumisohjelman asiantuntijapalvelun hankinta.zip 187 KB
Liikkumisohjelman asiantuntijapalvelun hankinta.pdf 517 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00