Digiportaat 2.0 -hankkeen digikoulutukset: Tee myyviä videosisältöjä

Information

Open procedure
3/29/2023 4:53 PM (GMT+02:00)
4/12/2023 11:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy
Satu Sirkiä Satu Sirkiä
Patteristonkatu 3 D
50100 Mikkeli
Finland
2472908-2

Closing date has passed.

Short description

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy pyytää tarjousta digikoulutuksen toteuttamisesta tämän tarjouspyynnön ehtojen mukaisesti. Koulutuksen tilaaja on Digiportaat 2.0 -hanke.

Digiportaat 2.0 -hankkeen tavoitteena on parantaa eteläsavolaisten pk-yritysten digitaitoja ja auttaa yrityksiä kasvu-uralle. Samalla yritykset saavat täsmäapua koronatilanteen mukanaan tuomiin haasteisiin ja muutoksiin. Kriisin vaikutukset on käännettävä vahvuuksiksi uuden oppimisessa. Perusvalmiudet ovat monilla yrittäjillä jo olemassa, mutta hanke nostaa rimaa korkeammalle: jos aiempi tarve on ollut auttaa yrityksiä ylipäätään löytymään ja erottumaan digitaalisissa kanavissa, on hankkeen tavoite kääntää tämä näkyvyys euroiksi.

Digiportaat 2.0 -hanke järjestää vuosien 2022–2023 aikana useita koulutuspäiviä digiosaamiskartoituksen tulosten perusteella. Hankintakokonaisuuden arvo ylittää 60 000 euroa, yksittäisten hankintojen arvo kuitenkin alittaa kansallisen hankintarajan. Tämä hankintailmoitus koskee yhden aihealueen koulutuksen toteuttamista.

Koulutusten tavoitteena on tuottaa yrityksille uutta osaamista digitaalisessa toimintaympäristössä ja auttaa digitaitojen kehittämisessä suunnitelmallisesti.

Hankinnan tarkempi kuvaus liitteessä 2.

Haemme Digiportaisiin kouluttajaa, jolla on kokemusta videosisältöjen tekemisestä ja kouluttamisesta eri sosiaalisen median kanavissa, kuten Instagram kelat ja tarinat, Facebook tarinat ja Tiktok sekä YouTube Shorts. Arvostamme kokemusta PK-yritysten kouluttamisesta.

Koulutus on tarkoitettu eteläsavolaisille pk-yrityksille ja yksinyrittäjille. Koulutuksiin tulee pääsääntöisesti osallistujia useasta eri yrityksestä eri toimialoilta. Osallistujat ovat sekä yrittäjiä että yritysten henkilöstöä.
Tässä kolmeosaisessa verkkokoulutuksessa perehdytään lyhyiden videoiden tekemiseen, videoilla esiintymiseen ja niiden hyödyntämiseen eri kanavissa. Erityistä painotusta halutaan myyntiä edistävien videoiden tekemiseen. Koulutuksessa tehdään videot ja koulutuksen tulee olla hyvin konkreettinen, antaen yrittäjille käytännön ohjeita, työkaluja ja strategista näkökulmaa videosisältöjen tekemiseen.

Hankinnan tarkempi kuvaus liitteessä 2.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Digiportaat 2.0 -hankkeen digikoulutukset_Tee myyviä videosisältöjä.pdf 497 KB
Digiportaat 2.0 -hankkeen digikoulutukset_Tee myyviä videosisältöjä.zip 385 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00