Udbud af hjemmesider til decentrale institutioner i Roskilde Kommune

Information

4/6/2009 8:53 AM (GMT+02:00)
5/7/2009 12:00 PM (GMT+02:00)
5/6/2009 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Roskilde Kommune Rådhusservice Roskilde Kommune Rådhusservice
Peter Rasmussen Peter Rasmussen
Gormsvej 7
4000 Roskilde
Denmark
29189404

Closing date has passed.

Short description

Roskilde Kommune ønsker at anskaffe og implementere hjemmesider til ca. 110 af kommunens institutioner på børne-, skole-, social, ældre og sundhedsområdet. Dette dokument indeholder et oplæg til dialog om de krav og ønsker, som Roskilde Kommune har til det implementerede websystem. 

Formen er udbud efter konkurrencepræget dialog med offentliggørelse. Vi har valgt en form, hvor i en række indledende afsnit gør rede for rammerne og målsætningerne for den implementerede løsning. Efterfølgende gennemgår vi et par udvælgelseskriterier, som er vigtige for vores valg af websystem. Vi ønsker, at interesserede leverandører forholder sig til opfyldelsen af disse udvælgelseskriterier. Målet er at vurdere, hvorvidt det giver mening med en yderligere dialog om jeres opfyldelse af en række mere detaljerede krav. Dokumentet indeholder også formalia om vores forventninger til svarmateriale og den videre dialog med jer som leverandør samt tidsfrister og kontaktoplysninger.
 

Vi forventer, at I på basis af papiret redegør for følgende i jeres svarmateriale: 

-          Hvordan lever jeres websystem op til de nævnte udvælgelseskriterier?

-          Hvordan lever I op til de krav, som vi stiller til en leverandør?

-          Hvilke målsætninger og krav kan opfyldes i jeres standartprodukt, og hvilke kræver tilkøb?

-          Vil opfyldelsen af nogle målsætninger og krav kræve, at der tages ekstraordinære hensyn i forbindelse med implementeringen?

-          Er der bedre måder at opfylde nogle af kravene på, eksempelvis med kombination af flere systemer?

-          Forskellige prisscenarier og modeller for implementering.

 

I dokumentet skelner vi mellem krav til selve websystemet og krav til den implementerede løsning, forstået som det fuldt funktionsdygtige websystem implementeret til brug i Roskilde Kommune. I en række tilfælde kan det dog ikke undgås, at der er tale om et vist overlap.

 

Procedure:
For at deltage i opgaven indsættes dette link i din internet browser:  

http://permalink.mercell.com/19626746.aspx  

Her tilmelder du dig opgaven ved at trykke på ikonet foroven: ”Meld din interesse”. Herefter skal du udfylde en registrering af dit firma, hvis du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S. Denne registrering er nødvendig for videre deltagelse og er uden omkostninger.

Herefter modtager du login koder og kan stille spørgsmål omkring opgaven direkte til Roskilde Kommune samt afgive tilbud og uploade tilbudsdokumenter. Spørgsmål skal stilles herigennem ligesom svar fra Roskilde Kommune afgives herigennem.

 

Alle dokumenter i tilbuddet til indkøber skal uploades og sendes igennem Mercell Sourcing Service og er omkostningsfrit for leverandører. Bemærk at der kræves digital signatur til afsendelse af tilbuddet. Digital signatur kan bestilles her: www.danid.dk . 3 dage før tilbudsfristen udløber vil du modtage en påmindelse omkring opgaven på din email.

Spørgsmål omkring funktionaliteten i systemet sendes til support.dk@mercell.com eller ring på 63 13 37 00. Her kan leverandører også rekvirere en kort vejledning.

 

 

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Prækvalifikation(719864).DOC 247 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00