Betoni- ja luonnonkivityöt 2023

Information

Open procedure
2/2/2023 3:23 PM (GMT+01:00)
2/28/2023 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Porvoon kaupunki Porvoon kaupunki
Tarja Juvonen Tarja Juvonen
Raatihuoneenkatu 9
06100 Porvoo
Finland
1061512-1

Closing date has passed.

Short description

Hankinnan kohteena ovat Porvoon kaupungin kaupunki-infran betoni- ja luonnonkivityöt sekä materiaalit vuodelle 2023. Kohteina ovat eri puolilla Porvoon kaupunkia sijaitsevat yleisellä liikenteellä olevat kadut, tiet, puistot sekä muut liikenne-, piha ym. alueet. Hankinta käsittää rakennus- ja kunnossapitokohteiden betoni- ja luonnonkivitöitä, toimittajan tai tilaajan hankkimilla materiaaleilla.

Betonikivi- ja luonnonkivipäällystetyöt, urakoitsijan kivi
- Kiveys ja laatoitustöiden yksikköhintoihin kuuluu päällystekivien hankinta ja asennus, asennuspohjan muotoilu ja tiivistys, tilaajan määrittämä asennusmateriaali sekä saumaus täysin valmiiksi kivipäällysteeksi.

Reunatukityöt, urakoitsijan kivi
- Annettuihin yksikköhintoihin on sisällytettävä reunatukien ja asennusbetonin hankinta ja asennus sekä reunakiviuran kaivu- ja täyttö-työt ja taustan täyttö.

Betonikivi- ja luonnonkivipäällystetyöt sekä reunatukityöt, tilaajan kivi
- Annettuihin yksikköhintoihin sisältyy asennus tilaajan materiaaleilla
Tilaaja valitsee puitesopimustoimittajiksi 2-5 toimittajaa, mikäli hyväksyttäviä tarjouksia saadaan riittävä määrä. Sopimuskauden aikana tilaaja valitsee kuhunkin kohteeseen urakoitsijan valintansa mukaan.

Sopimus ei anna valituille toimittajille yksinoikeutta toteuttaa hankittavia töitä.

Tarkemmat tiedot työvaiheista ja arvioidut määrät materiaaleista on lueteltu liitteessä 1 Määräluettelo/Hintalomake. Annetut tarvearviot ovat ohjeellisia eivätkä sido tilaajaa. Yksityiskohtaiset tilaukset tehdään tarpeen mukaan sopimuskauden aikana.

Osatarjouksia ei hyväksytä.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Betoni- ja luonnonkivityöt 2023.zip 677 KB
Betoni- ja luonnonkivityöt 2023.pdf 476 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00