AMO - "Digitale talenter"

Information

Contract notice
21 - Social and other specific services – public contracts
Negotiated procedure
2/10/2023 3:56 PM (GMT+01:00)
3/3/2023 12:00 PM (GMT+01:00)
No

Buyer

ARBEIDS- OG VELFERDSETATEN ARBEIDS- OG VELFERDSETATEN
Helena Olsson Helena Olsson
Postboks 354
Besøks- og leveringsadresse for Arbeids- og velferdsdirektoratet: Fyrstikkalléen 1, 0661 Oslo.

8601 Mo i Rana
Norway
889640782

Closing date has passed.

Short description

NAV Troms og Finnmark skal anskaffe rammeavtale på arbeidsmarkedsopplæring, "Digitale talenter". Oppæringens formål er å utvikle deltakernes digitale ferdigheter i tråd med egne interesser og karrieremål. Kompetanse og mestring deltaker opparbeider seg gjennom opplæringen, skal bidra til at deltakeren kommer i arbeid eller utdanning.
Det er behov for digital kunnskap i mange bransjer, det er deltakerens interesser og jobbmål som skal avgjøre plan og læringsmål for opplæringen.
Opplæringen skal bidra til at deltakeren utvikler relasjoner til relevante bedrifter og tilegner seg kompetanse som er etterspurt og attraktivt for den ønskede bransje. Gjennom opplæringen skal deltaker få mulighet til å utvikle både formell og kreativ CV rettet mot bransjer knyttet til jobbønsker. Alle deltakerne skal ha en individuell opplæringsplan, som tydeliggjør roller, innhold og målsetninger med opplæringen.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00