Tietopyyntö / kutsu markkinavuoropuheluun: Savonlinnan kaupungin katuvalaisimet

Information

01 - Prior information notice
Not applicable
1/13/2023 12:23 PM (GMT+01:00)
1/20/2023 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Savonlinnan kaupunki Savonlinnan kaupunki
Pirjo Rossilahti Pirjo Rossilahti
Olavinkatu 27
57130 Savonlinna
Finland
0166906-4

Closing date has passed.

Short description

Tämä ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö, vaan tietopyyntö ja kutsu markkinavuoropuheluun. Tietopyynnön kohteena on Savonlinnan kaupungin katuvalojen uusimiseen liittyvät katuvalaisimet ja niihin liittyvät tarvikkeet. Tavoitteena on puitejärjestely useamman toimittajan kanssa siten, että kullakin valittavalla toimittajalla on saatavilla kokonaisvaltaisesti kaikki katuvalojen uusimisessa tarvittavat tarvikkeet.

Tällä ilmoituksella hankintayksikkö kutsuu hankinnasta kiinnostuneita toimijoita ilmoittautumaan hankinnan valmistelun osana toteutettavaan markkinavuoropuheluun. Tietopyynnön /markkinavuoropuhelun tarkoituksena on kartoittaa markkinatoimijoita ja näiden näkemyksiä hankinnan mahdollisesta toteuttamisesta.

Markkinavuoropuhelusta kiinnostuneita yrityksiä pyydetään ilmoittautumaan 20.1.2023 klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen pirjo.rossilahti@savonlinna.fi Sähköpostista on käytävä ilmi vuoropuheluun osallistuvan henkilön yhteystiedot.

Markkinavuoropuhelussa tavoitteena on esitellä hankinnan lähtökohdat sekä käydä vuoropuhelua hankinnan toteutuksesta, alustavasta sisällöstä ja sopimusehdoista sekä saada osallistujien näkemyksiä niihin. Markkinavuoropuhelu toteutetaan hankintayksikön harkitsemalla tavalla sähköisesti. Hankintayksikkö voi esimerkiksi lähettää tarjouspyyntöasiakirjojen luonnoksia kommentoitavaksi ilmoittautuneille ja käydä tarkentavia keskusteluja toimittajien kanssa.

Selvyyden vuoksi todetaan, että hankintayksikkö ei sitoudu toteuttamaan hankintaa ja markkinavuoropuhelun aikana esitellyt asiakirjat ovat luonnosasiakirjoja. Tietopyyntöilmoituksessa ilmoitetut tiedot hankinnasta sekä hankintamenettelystä ovat alustavia näkemyksiä ja lopullinen hankintailmoitus ja tarjouspyyntö voivat poiketa tässä tietopyyntöilmoituksessa mainituista tiedoista. Ilmoittautuminen tekniseen vuoropuheluun ei ole edellytys mahdolliseen myöhemmin toteutettavaan kilpailutukseen osallistumiselle eikä sido siihen osallistuvia tahoja. Hankintayksikkö ei maksa korvausta markkinavuoropuheluun osallistumisesta.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00