Turussa kesällä 2024 järjestettävän The Tall Ships Races 2024 -tapahtuman varainhankintapalvelu

Information

Open procedure
10/11/2022 10:19 AM (GMT+02:00)
10/31/2022 10:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Turun kaupunki Turun kaupunki
Tapani Järvinen Tapani Järvinen
Turku
Finland
0204819-8

Closing date has passed.

Short description

Turun kaupunki pyytää tarjouksia Turussa 18.-21.7.2024 järjestettävän The Tall Ships Races 2024 -tapahtuman (Tapahtuma) varainhankintapalvelun hankinnasta.

Tilaaja on ryhmitellyt Tapahtuman yritysyhteistyön seuraavasti:
- yritysyhteistyö Tilaajan hankintasopimuskumppanien kanssa,
- Tapahtuman myyntipaikkojen vuokraus,
- Tapahtuman promootiopaikkojen vuokraus (promootiopaikoilla tarkoitetaan tässä sopimuksessa tuotteiden ja/tai palveluiden esittelypistettä, jossa ei myydä Tapahtumaan osallistuville mitään),
- Tapahtuman ravintola-alueiden vuokraus ja
- muu yritysyhteistyö.

Tämän tarjouspyynnön kohteena olevaan varainhankintapalveluun sisältyy Tapahtuman muu yritysyhteistyö ja promootiopaikkojen vuokraus. Palvelu on kuvattuna tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä.

Palveluntuottaja neuvottelee ja valmistelee yhteistyösopimukset ja esittää ne hyväksyttäväksi Tilaajalle.

Palveluntuottaja markkinoi yrityksille ja yhteisöille Tapahtumaan liittyviä oikeuksia kuten virallisen logon käyttöoikeutta, näkyvyyttä Tapahtuman kumppanina, osallistumisoikeuksia, käyttöoikeuksia jne. Tapauskohtaisesti voi yhteistyökumppanin kanssa solmittavaan yhteistyösopimukseen sisältyä tämän tarjouspyynnön liitteenä olevan sopimusluonnoksen kohdassa 4 mainittuja myynti- tai ravintolapaikkoja osana yhteistyökumppanin saamia vastineita ja oikeuksia. Palveluntuottajan tulee kuitenkin neuvotella tilaajan kanssa ensin ja varmistaa tilaajan näkökanta ennen kuin se ehdottaa yhteistyökumppanille em. vastineita.

Tähän hankintaan ei sisälly varainhankinta tilaajan hankintasopimuskumppaneilta, eivätkä Tapahtuman myynti- ja ravintolapaikkojen suora vuokraus eikä näistä makseta palveluntuottajalle provisiota tai minkäänlaista muuta korvausta.

Edellä mainitun lisäksi tähän sopimukseen eivät myöskään kuulu eikä palveluntuottajalle makseta provisiota tai minkäänlaista korvausta seuraavista:
- julkisen rahoituksen hankkiminen;
- tilaajan kaupunkikonserniin kuuluvien yhtiöiden tai säätiöiden taikka tilaajan osakkuusyhtiöiden kanssa tehtävät yhteistyösopimukset;
- lisenssituotteiden valmistus- ja myyntisopimukset;
- konserttituotantoja, ääni-, valo- ja lavatekniikkaa myyvät ja järjestävät yritykset ja
- luotsaukseen ja hinaukseen liittyvät sopimukset.

Tilaajan varainhankinnalle asettama vähimmäistavoite on rahasuoritteiden osalta 200 000 euroa (alv 0 %) lisättynä mahdollisilla barter-suorituksilla.

Tilaaja varaa oikeuden solmia yhteistyösopimuksia yritysten ja yhteisöjen kanssa myös suoraan kattaen myös yllä kuvattuun ’’muu yritysyhteistyö’’ -ryhmään liittyen. Selvyyden vuoksi todetaan, että tämä oikeus kattaa yllä kuvattujen promootiopaikkojen vuokrauksen tai käyttöoikeuden myöntäminen osana tilaajan neuvottelemia yhteistyösopimuksia. Selvyyden vuoksi todetaan, että nämä tilaajan neuvottelemat tai solmimat sopimukset ja niiden perusteella maksetut korvaukset eivät sisälly tähän hankintaan, eikä näistä sopimuksista makseta provisiota Palveluntuottajalle.

Tarjouspyynnön liitteenä olevan sopimusluonnoksen liitteenä ovat ne toimialueet, joiden osalta tilaaja tekee tai aikoo tehdä yhteistyösopimuksia. Sopimusluonnoksen liite 3 on alustava luonnos tilaajan arviosta tilaajan neuvottelemien toimialueiden osalta. Tilaaja ilmoittaa erikseen palveluntuottajalle mahdollisista toimialueisiin liittyvistä muutoksista.
.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Turussa kesällä 2024 järjestettävän The Tall Ships Races 2024 -tapahtuman varainhankintapalvelu.pdf 454 KB
Turussa kesällä 2024 järjestettävän The Tall Ships Races 2024 -tapahtuman varainhankintapalvelu.zip 4.52 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00