Phadia 1000 til Helse Møre og Romsdal

Information

15 - Voluntary ex ante transparency notice
Award of a contract without prior publication of a call for competition
10/7/2022 8:38 AM (GMT+02:00)

Buyer

SYKEHUSINNKJØP HF SYKEHUSINNKJØP HF
Bjørnar Nordbotten Bjørnar Nordbotten
Postboks 40
Tollbugata 7

9811 VADSØ
Norway
916879067

Short description

Analysator for allergianalyser og autoimmunitetsanalyser i Helse Møre og Romsdal HF 2022/2023
Helse Møre og Romsdal HF, Avdeling for medisinsk biokjemi skal gå til anskaffelse av instrumenter til analysering av immunkjemiske analyser, allergianalyser, spesielle allergenkomponenter, cøliaki, autoimmunitetsanalyser som ANA og ANCA for Helse Møre og Romsdal HF.
Analysene skal kunne analyseres på instrument fra samme leverandør. Vi er ikke kjent med at det er andre enn Termo Fisher som kan tilby dette.
Vi har i dag to ulike leverandører. For å kunne standardisere analysene ønsker vi å gå til direkteanskaffelse av Phadia-instrumenter fra Thermo Fisher Diagnostics AS. Dette er utstyr som også benyttes ved andre laboratorier i Helse Møre og Romsdal og Helse Midt-Norge.
Det er essensielt at Ålesund i tillegg til å analysere allergianalyser også skal kunne analysere cøliaki, spesielle allergenkomponenter og andre autoimmunitetsanalyser fra samme leverandør.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00