Viru Keemia Grupp AS. Järveküla tee 1 lammutusobjektide metallijäätmete müük ja väljavedu.

Information

9/22/2022 7:57 AM (GMT+02:00)
10/14/2022 3:00 PM (GMT+02:00)
No
No

Buyer

VIRU KEEMIA GRUPP AS VIRU KEEMIA GRUPP AS
Inna Revjakina Inna Revjakina
Järveküla tee 14
30328 Kohtla-Järve
Estonia
10490531

Closing date has passed.

Short description

Ettevõtte nimetusViru Keemia Grupp AS

Tsehhi, seadme või osakonna nimetusHaldusosakond

Hanke nimetusJärveküla tee 1 lammutusobjektide metallijäätmete müük ja väljavedu

Hanke eest vastutav isik (ees- ja perekonnanimi, telefon, e-post)Marko Viimsalu, tel 517 8746, marko.viimsalu@vkg.ee
Hankemenetluse liik Avatud

Hankeobjekti tehniline kirjeldus VKG hangib Järveküla tee 1 lammutusobjektidel tekkivate metalljäätmete väljaveo (jäätmete liigitus ja ligilähedased kogused lisatud hinnapakkumustabelis Lisa 1).
Pakkuja kannab metallijääkide äraveo korraldamisel kõik kulud, mis on seotud metallijääkide hoiustamise, sorteerimise, töötlemise, transportimise ja lõiketööde käigus tekkida võivate kõrvaljäätmete utiliseerimisega.
Pakkuja peab tagama kogu perioodi jooksul metallijäätmete liigiti sorteerimiseks jaoks vajaliku hulga konteinereid ja korraldama omal kulul metallijäätmete ladustamisplatsilt või äraveo asukohast peale laadimise.
Konteinerid peavad sisalduma pakutavas hinnas. Hankija ei aktsepteeri täiendavat kulu konteinerite rendile ja/või paigaldusele.
Kui konkreetsel juhul ei ole kokkulepitud teisiti, tuleb hankija metallijääkide ladustamisplatsidelt tellimuse ja äraveo teostamisel vedada alati ära kõik platsile ladustatud metalljäätmed (sh väikesemõõtmelised detailid või nende osad). Vajadusel tuleb ladustamisplats puhastada metallijääkidest teenuse mahus magnetkraanaga või muul moel.
Pakkuja poolt metallijäätmete töötlemine (gabariiti lõikamine) on objektil lubatud ainult hankija esindajaga kokkulepitud asukohas (üldjuhul ladustamisplatsil) ja mahus, mis on vajalik jäätmete peale laadimiseks ja äraveoks.
Gabariitsena demonteeritud ja ladustatud metallijääde, arvestatakse väljaveol ja akteerimisel hankija kasuks gabariidis metallijäätmena.
Pakkuja peab tagama, et demonteeritud ja platsile ladustatud metallijääde saab viivituseta äraveetud (72h jooksul, arvestades tööpäevi – juhul, kui jooksvalt ei ole teisiti kokkulepitud).
Väljaveetavate koguste kaalumine peab toimuma hankija tööstusterritooriumi autokaalul (VKG territooriumil, aadressil: Keemia vkt 1, Kohtla-Järve).
Metallijäätmete laadimist ja ära vedu tuleb teostada turvateenistuse juuresolekul ja kontrollimisel.
Metallijäätmete hind pakkuda vastavalt hanke Lisa 1 hinnapakkumustabeli alusel.
Pakkuja peab arvestama, et pakutavad metallijäätmed võivad sisaldada teisi jäätmeid, mistõttu pakkuja peab tagama nende nõuetekohase käitluse.
Kokkuleppel on pooltel õigus nimetatud metallijäätmete koguseid suurendada või vähendada ca 30% võrra.

Lisatud dokumendid 
  1. Lisa 1 - Hinnapakkumustabel.
  2. Lisa 2 – Asendiplaan ja fotod.

Pakkumiste esitamise tähtaeg

14.10.2022 kell 16.00
Hanke kvalifitseerimistingimusedHankel kvaliftseeruvad kõik pakkujad, kellel on kehtiv jäätmeluba metallijäätmete (kood 170405) käitlemiseks.

Hanke hindamiskriteeriumidHanketulemuste hindamine toimub hinnapakkumustabeli alusel
 
Punktide 1-3 hindamiskriteeriumiks on kõrgeim ostuhinna indeksi %, mis arvutatakse valemi järgi, kus Rotterdam HMS 1&2 noteering saadakse ajakirjast Metal Bulletin tabelist Metal Bulletin Ferrous Scrap Index HMS 1&2 (80:20 mix) $ per tonne fob Rotterdam. Hinna arvutamisel võetakse aluseks HMS 1&2 eelmise kuu keskmine noteering USA dollarites. Euro ja USA dollari vaheline kurss arvestatakse eelmise kuu keskmise Euroopa Keskpanga kursi järgi. Valemiga leitud ostuhind kehtib järgneva kuu jooksul realiseeritavatele metalljäätmetele.
Punkti 4-10 hindamiskriteeriumiks on kõrgeim ostuhind, mis kujuneb ostja hinnakirjale juurde pakutava VKG suurkliendi boonus % alusel (arvestatakse väljaveopäeval kehtivat Ostja hinnakirja, millele liidetakse boonus %).
Hankija arvestab parima pakkumise määratlemisel hinnapakkumustabeli protsendi määrasid (sh kaalutletud keskmist) ja pakkuja vastavust hanketingimustele (sh koostöövalmidus, operatiivsus, tehniline valmisolek jms).

Lepingu täitmise tähtaeg Lepingu sõlmimisest kuni 15.01.2023

Objektiga tutvumise aeg30.09.2022 kell 13.00. Kogunemine Nitfert Investments OÜ peapääslas aadressil: Järveküla tee 1, Kohtla-Järve



Pakkumus peab sisaldama teavet pakkumuse jõusoleku kehtivuse osas.
Hinnad palume esitada ilma käibemaksuta.
Hankijal on õigus korraldada täiendavad läbirääkimised kahe parimate pakkujatega eesmärgil saavutada minimaalse ja mõistliku hankemaksumuse. Läbirääkimistel osalenud pakkuja võib korduvaks etapiks esitada sama või väiksema hinnaga pakkumuse.
Hankija jätab endale õiguse muuta tööde mahte või lükata tagasi kõik pakkumused, kui ilmnevad muutused Hankija tootmismahtudes või pakkumused ületavad Hankija eelarvelisi võimalusi.
Hankemenetluse küsimustes palume pöörduda:
Inna Revjakina
+372 33 424 03
+372 50 99327
e-mail inna.revjakina@vkg.ee
Hankel osalemiseks ja hankega kaasaolevate dokumentide nägemiseks peate sisenema oma kasutajatunnustega hankekeskkonda ning vajutama hanke kohal asetsevale nupule "Tutvu hanke materjalidega".
Pakkumuse esitamine Mercell hankekeskkonnas on tasuta. Pakkumised on varjatud kuni pakkumuste esitamise tähtaja saabumiseni.
Küsimused, mis puudutavad hankekeskkonda, sh. abi ja tugi pakkumuse esitamisel, palun esitada oma Mercelli konsultandile või kontakteeruge üldtelefonil +372 683 6785 või e-post eesti@mercell.com.
Hankega seotud küsimustes palun võtta ühendust Hankija esindajaga kasutades Mercell hankekeskkonna kommunikatsioonimoodulit.
Pakkuja on hankelepingu täitmisel kohustatud järgima hankija kehtestatud normdokumente, sealhulgas eeskirju,  juhendeid, protseduure, mis asuvad veebilehel
https://www.vkg.ee/partneritele.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Hinnapakkumustabel Lisa 1_Järveküla tee 1 metallijäätmed.xlsx 17 KB
Lisa 2 Lammutuse üksikobjektide fotod ja asendiplaan.zip 14.27 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00