Markkinavuorpuhelukutsu / Itäisen alueen koulujen teknisen työn koneiden ja laitteiden huolto- ja korjaustyöt

Information

9/6/2022 11:55 AM (GMT+02:00)
9/29/2022 1:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Turun kaupunki Turun kaupunki
Kirsi Mäntynen Kirsi Mäntynen
PL 630
20101 Turku
Finland
0204819-8

Closing date has passed.

Short description

Tämä on kutsu markkinavuoropuhelutilaisuuteen, joka koskee Turun kaupungin kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuuden Itäisen alueen koulujen teknisen työn koneiden ja laitteiden huolto- ja korjaustöiden hankintaa.

Tämä ilmoitus ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö, vaan kutsu markkinavuoropuheluun.

Tämä kutsu ei sido kutsun antajaa eikä kutsuun vastanneita.

Turun kaupungin kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus suunnittelee Itäisen alueen koulujen teknisen työn koneiden ja laitteiden huolto- ja korjaustöiden kilpailutusta 1.1.2023 alkavalle sopimuskaudelle.

Markkinavuoropuhelu järjestetään tiistaina 4.10.2022 klo 15.00 - 16.00 Syvälahden koululla, Vanha Kakskerrantie 8, 20900 Turku.

Pyydämme kaikkia hankinnasta kiinnostuneita ilmoittautumaan markkinavuoropuhelutilaisuuteen viimeistään torstaina 29.9.2022 klo 14.00 tarjouspalvelu.fi-portaalin kautta.

Markkinavuoropuhelun tarkoituksena on selvittää suunniteltuun hankintaan liittyviä asioita.

Tavoitteena on kartoittaa hankinnan kohteen markkinoita sekä saada kattavasti tietoa saatavuudesta, toteutusmahdollisuuksista sekä potentiaalisista palveluntarjoajista. Alustavasti on suunniteltu, että varsinainen tarjouskilpailu järjestettäisiin lokakuussa 2022.

Markkinavuoropuhelun perusteella saatavaa materiaalia on tarkoitus hyödyntää varsinaisen tarjouspyynnön valmistelussa.

Markkinavuoropuhelutilaisuuteen osallistumatta jättäminen ei estä mahdolliseen tarjouskilpailuun osallistumista eikä markkinavuoropuhelutilaisuuteen osallistuminen vaikuta millään tavoin tarjoajan asemaan varsinaisessa tarjouskilpailussa.

Hankintayksikkö ei sitoudu toteuttamaan hankintaa markkinavuoropuhelukutsun tai markkinavuoropuhelun perusteella, eivätkä esitetyt kuvaukset / määritykset sido Tilaajaa.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Markkinavuorpuhelukutsu_Itäisen alueen koulujen teknisen työn koneiden ja laitteiden huolto- ja korjaustyöt.pdf 229 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00