ÅM-22-02 Rena Skole Uteområde

Information

Contract award notice
65 - Competition result notice
Open national
7/6/2022 3:43 PM (GMT+02:00)

Buyer

ABAKUS AS ABAKUS AS
Svend Hoff Johnstad Svend Hoff Johnstad
Postboks 128
Engerdalsveien 1809

2440 ENGERDAL
Norway
983335543

Short description

Avlysning av konkurranse:

Konkurransen er avlyst på grunn av behov for vesentlige endringer i løsningen for uteområdene. Ny konkurranse ventes i løpet av våren 2023.

Åmot kommune har til hensikt å inngå entreprisekontrakt om entreprenørarbeider tilknyttet uteområdet ved Rena skole.

Formålet med anskaffelsen er å dekke oppdragsgivers behov for utbedring av Rena skoles uteområder. Skolen vil være i normal drift under byggearbeidene, det er derfor et vesentlig moment med avtalen at hindringen arbeidet medfører for ansatte og elever blir minimert. Det er viktig at dersom arbeidene medfører nedstenging av hele byggeområdet eller alle adkomstveger, gjennomføres dette på dager der skolen ikke er i normal drift, slik som i ferier eller helg. Det stilles som krav at entreprenøren har tett kontakt med byggherre og skolens administrasjon for å sikre en smidig gjennomføring av byggingen og en trygg skoleavvikling.
Det er vesentlig i arbeidet at det sikres en trygg trafikkavvikling under hele anleggsperioden. Dette er spesielt viktig med tanke på at dette er snakk om en skole og barnehage der det vil ferdes mange mindreårige.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00