Kalevanvainio Nyyrikintie

Information

Open procedure
6/30/2022 11:39 AM (GMT+02:00)
8/25/2022 11:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Espoon kaupunki Espoon kaupunki
Pasi Myllys Pasi Myllys
PL 41
02070 ESPOON KAUPUNKI
Finland
0101263-6

Closing date has passed.

Short description

Rakennushanke käsittää Tapiolan kaupunginosassa sijaitsevien Kalevanvainion ja Nyyrikintien katujen ja kunnallistekniikan rakentamisen. Rakentamiseen sisältyy myös vesihuoltolinjojen rakentamista Hiidenkivenmetsä ja Kalevanvainio nimisille puistoalueille.
Kalevanvainio liittyy pohjoispäästään Kalevalantiehen ja eteläpäästään Nyyrikintiehen. Nyyrikintie on länsi- ja itäpäästään ajoneuvoliikenteen osalta päättyvä katu, joka liittyy länsipäästään Hiidenkivenmetsä puistoalueeseen ja itäpäästään Kalevanvainio puistoalueeseen. Suunnittelualueen kadut ovat nykyisiä tonttikatuja.
Työalueeseen kuuluu myös liittyvien katujen ja puistojen työt rakenteiden liittämisen ja ennallistamisen edellyttämässä laajuudessa. Hanke sisältää pääosin katujen, puistoalueiden ja vesihuollon rakentamisen.
Kohteessa ja sen läheisyydessä on mm. runsasta asutusta sekä koulu- ja ulkoilureittejä. Kadunrakennustöiden kanssa samaan aikaan saattaa olla käynnissä myös kortteleiden rakennustöitä mm. korttelissa 12072. Em. työt ja toiminnot on otettava huomioon rakennustöiden aikatauluissa ja järjestelyissä. Yhteensovittamiseen tulee kiinnittää huomiota, jotta rakennustyöt voidaan suorittaa turvallisesti.
Urakan maarakennustyökoneissa ja maansiirtoautoissa käytetään uusiutuvia, fossiilittomia polttoaineita.
Huomiota kiinnitetään myös urakassa käytettävien luonnonkiveysmateriaalien päästöarvoihin.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Kalevanvainio Nyyrikintie.zip 18.80 MB
Kalevanvainio Nyyrikintie.pdf 638 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00