VKG Energia OÜ. Omanikujärelevalve teenuse osutamine VKG Energia Põhja SEJ veetöötlushoone tsiviilehitusel.

Information

6/30/2022 12:34 PM (GMT+02:00)
7/8/2022 11:00 AM (GMT+02:00)
No
No

Buyer

VIRU KEEMIA GRUPP AS VIRU KEEMIA GRUPP AS
Inna Revjakina Inna Revjakina
Järveküla tee 14
30328 Kohtla-Järve
Estonia
10490531

Closing date has passed.

Short description

Ettevõtte nimetusVKG Energia OÜ

Tsehhi, seadme või osakonna nimetus

Haldusosakond
Hanke nimetusOmanikujärelevalve teenuse osutamine VKG Energia Põhja SEJ veetöötlushoone tsiviilehitusel

Hanke eest vastutav isik (ees- ja perekonnanimi, telefon, e-post) 

Marko Viimsalu, tel. 372 517 8746, marko.viimsalu@vkg.ee
Hankemenetluse liik 
 
Avatud
Hankeobjekti tehniline kirjeldus Omanikujärelevalve teenuse osutamine vastavalt Ehituseadustiku § 20 lõike 5 alusel kehtestatud määrusele “Omanikujärelevalve tegemise kord” ning teistele asjakohastele seadustele ja normdokumentidele.
Hankes osaleja peab omama antud töö jaoks vajalikku majandustegevuse registreeringut ning arvestama kõigi nõuete ja tingimustega, mis tulenevad VKG Energia OÜ omanikujärelevalve käsunduslepingust, tehnilisest kirjeldusest jt normdokumentidest.
Veetöötlushoone rajatakse aadressile: Elektriku tn 3, Kohtla-Järve 30328 Ida-Virumaa (katastritunnus 32215:001:0072). Tegemist on soojuselektrijaama territooriumiga, kus põhitegevusena toimub soojus- ja elektrienergia koostootmine.
Tsiviilehitustööde lõpptulemusena peab olema tagatud terviklahendus – valmis ja funktsioneeriv hoone, koos hoone väliste rajatistega.
Tegemist on tehnoloogilise objekti tsiviilosa ehitamisega. Käesoleva teenuse ja hanke mahtu ei kuulu veetöötluse tehnoloogilise osa järelevalve.
Tellija on veetöötlushoone tsiviilehitusele hankinud peatöövõtja, kes koordineerib ja vastutab ehitise nõuetekohase ja õigeaegse valmimise eest.

Lisatud dokumendidLisa 1 - Hanke üldtingimused
Lisa 2 - Tehniline kirjeldus
Lisa 3 - Omanikujärelevalve käsunduslepingu üldtingimuste projekt
Lisa 4 - Pakkumuse vorm
Lisa 5 - Tsiviilehitustööde ehitusprojekt(id).
Lisa 6 – Ehitustööde ülevaatuse tabel

Pakkumiste esitamise tähtaeg08.07.2022 kell 13.00

Hanke kvalifitseerimistingimusedPakkuja peab omama pädevust, valdkonna MTR registreeringuid, vähemalt 3aastast töökogemust (esitada tunnistus ja referents).
Täpsemad kvalifitseerimistingimused on väljatoodud hanke üldtingimustes Lisas 1.

Hanke hindamiskriteeriumidMajanduslikult soodsaim hind ja teenuse vastavus.

Lepingu täitmise tähtaeg Eeldatav periood: 15.07.2022 - 15.01.2023.
Omanikujärelevalve lepingu allakirjutamisele järgnevast päevast kuni kõikide ehitustööde, samuti täite- ja teostusdokumentatsiooni valmimiseni, (orienteeruvalt 6 kuud).
Tsiviilehituse garantiiperiood on 24 kuud.

Objektiga tutvumise aeg01.07.2022 kell 13.00 (kogunemine VKG Energia OÜ Põhja SEJ peapääslas aadressil: Elektriku tn 3, Kohtla-Järve) või kokkuleppel



Pakkumus peab sisaldama teavet pakkumuse jõusoleku kehtivuse osas.
Hinnad palume esitada ilma käibemaksuta.
Hankijal on õigus korraldada täiendavad läbirääkimised kahe parimate pakkujatega eesmärgil saavutada minimaalse ja mõistliku hankemaksumuse. Läbirääkimistel osalenud pakkuja võib korduvaks etapiks esitada sama või väiksema hinnaga pakkumuse.
Hankija jätab endale õiguse muuta tööde mahte või lükata tagasi kõik pakkumused, kui ilmnevad muutused Hankija tootmismahtudes või pakkumused ületavad Hankija eelarvelisi võimalusi.
Hankemenetluse küsimustes palume pöörduda:
Inna Revjakina
+372 33 424 03
+372 50 99327
e-mail inna.revjakina@vkg.ee
Hankel osalemiseks ja hankega kaasaolevate dokumentide nägemiseks peate sisenema oma kasutajatunnustega hankekeskkonda ning vajutama hanke kohal asetsevale nupule "Tutvu hanke materjalidega".
Pakkumuse esitamine Mercell hankekeskkonnas on tasuta. Pakkumised on varjatud kuni pakkumuste esitamise tähtaja saabumiseni.
Küsimused, mis puudutavad hankekeskkonda, sh. abi ja tugi pakkumuse esitamisel, palun esitada oma Mercelli konsultandile või kontakteeruge üldtelefonil +372 683 6785 või e-post eesti@mercell.com.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
OJV_hange - veetöötlushoone tsiviilehitus.zip 68.66 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00