Velferdsteknologi - sluttbrukerutstyr - Invitasjon til markedsdialog

Information

Prior information notice
01 - Prior information notice
6/24/2022 2:52 PM (GMT+02:00)

Buyer

Hamar Kommune Hamar Kommune
Tobias Rødsbakken Røe Stig Roger Andreassen
Vangsveien 51
Postboks 4063

2306 HAMAR
Norway
970540008

Short description

Kommunene i Hedmark IKT-samarbeidet (Hamar, Stange, Løten, Nord-Odal, Sør-Odal, Kongsvinger og Grue) gjennomfører en felles satsning på velferdsteknologiske løsninger og har organisert dette i et felles interkommunalt prosjekt.

Målet med prosessen og prosjektet er å sikre gode tjenester ved bruk av velferdsteknologiske løsninger for ansatte og tjenestemottakere.

Så langt i satsningen har kommunene anskaffet en velferdsteknologisk kjerneløsning (administrasjonsplattform). Neste ledd i prosessen er anskaffelse og implementering av velferdsteknologisk sluttbrukerutstyr/signalgivere som skal administreres i allerede anskaffet kjerneløsning.

Kommunene har per i dag varierende erfaringer med bruk av velferdsteknologi, både med tanke på type teknologi og omfang. Basert på gjennomført kartlegging og praktisk erfaring i den enkelte kommune, ser kommunene for seg behov for anskaffelser innen kategoriene trygghetsskapende-, varslings-, mestrings-, og aktiviseringsteknologi.

Files (click "Show interest" to get access)

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00