Liperin kunnan liikkumisohjelma ja liikuntaolosuhteiden kehittämissuunnitelma

Information

Open procedure
3/18/2022 1:56 PM (GMT+01:00)
4/8/2022 11:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Pohjois-Karjalan hankintatoimi Pohjois-Karjalan hankintatoimi
Pasi Piironen Pasi Piironen
Linnunlahdentie 2
80110 Joensuu
Finland
0242746-2

Closing date has passed.

Short description

Pohjois-Karjalan hankintatoimi pyytää antamaan tarjouksen liikkumisohjelman ja liikuntaolosuhteiden kehittämissuunnitelman laatimisesta Liperin kunnalle.

Hankinta toteutetaan käänteisenä kilpailutuksena eli ns. ranskalaisena urakkana. Tilaaja on varannut toimeksiantoon 25 000 € (alv 0 %) ja palkkio maksetaan aikapalkkiona henkilöryhmittäin KSE 2013 kohdan 5.2.3 mukaisesti. Henkilöryhmät määritetään sopimuksessa ja konsultti veloittaa työtunnit käytettyjen ja kirjattujen tuntimäärien mukaisesti maksimissaan toimeksiantoon varattuun summaan saakka. Mikäli toteutuneet kustannukset ovat varattua määrärahaa suuremmat, ei tilaaja maksa niistä korvausta. Mahdolliset matka- ja päivärahakulut tulee sisällyttää toimeksiannon kokonaiskustannuksiin.

Palvelun tulee täyttää Euroopan unionin suoraan velvoittavien säädösten, Suomen lakien ja asetusten sekä viranomaisten antamat määräykset.

Tarjous on sitova ja se tulee laatia suomen kielellä. Hankintaprosessi on kokonaisuudessaan suomenkielinen.

Hankinnan tavoitteena on laatia Liperin kunnan käyttöön sekä liikkumisohjelma että liikuntaolosuhteiden kehittämissuunnitelma.

Tehtävään valitun toimijan tehtävä on huolehtia tiedonkeruusta, kuntalaisten ja muiden sidosryhmien kuulemisesta ja osallistamisesta (työpajat/yleisötilaisuudet), tiedon analysoinnista, aineistojen koonnista ja liikkumisohjelman sekä liikuntaolosuhteiden kehittämissuunnitelman viimeistelystä sekä niiden graafisesta suunnittelusta.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Liperin kunnan liikkumisohjelma ja liikuntaolosuhteiden kehittämissuunnitelma.zip 23.18 MB
Liperin kunnan liikkumisohjelma ja liikuntaolosuhteiden kehittämissuunnitelma.pdf 497 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00