Digiportaat 2.0 -hankkeen digikoulutukset: MS Teams

Information

Open procedure
3/10/2022 11:56 AM (GMT+01:00)
3/22/2022 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy
Satu Sirkiä Satu Sirkiä
Patteristonkatu 3 D
50100 Mikkeli
Finland
2472908-2

Closing date has passed.

Short description

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy pyytää tarjousta digikoulutuksen toteuttamisesta tämän tarjouspyynnön ehtojen mukaisesti. Koulutuksen tilaaja on Digiportaat 2.0 -hanke.

Digiportaat 2.0 -hankkeen tavoitteena on päivittää alueen yritysten henkilöstön digiosaamista ja kannustaa yrityksiä ottamaan käyttöön tehokkaampia menetelmiä ja uusia digitaalisia työkaluja. Digiportaat 2.0 -hanke järjestää vuosina 2021–2023 aikana useita koulutuspäiviä digiosaamiskartoituksen tulosten perusteella. Hankintakokonaisuuden arvo ylittää 100 000 euroa, yksittäisten hankintojen arvo kuitenkin alittaa kansallisen hankintarajan. Tämä hankintailmoitus koskee yhden aihealueen koulutuksen toteuttamista.

Digiportaat-koulutusten tavoitteena on toisaalta innostaa, tukea ja rakentaa luottamusta sellaisille yrityksille, jotka eivät vielä ole vielä täysimääräisesti hyödyntäneet digitalisaation mahdollisuuksia ja toisaalta kehittää jo digitalisaation aloittaneita yrityksiä tuottavuuden, kansainvälistymisen ja kilpailukyvyn parantamiseksi.

Hankinnan tarkempi kuvaus liitteessä 2.


Etsimme Teams-kouluttajaa, jonka kanssa voidaan räätälöidä yksittäisiä koulutuksia tai pidempiä koulutuskokonaisuuksia.

Koulutuksen kohderyhmä ja taso
Koulutus on tarkoitettu eteläsavolaisille pk-yrityksille ja yksinyrittäjille. Koulutuksiin tulee pääsääntöisesti osallistujia useasta eri yrityksestä eri toimialoilta. Osallistujat ovat sekä yrittäjiä että yritysten henkilöstöä. Koulutus järjestetään, jos vähintään 3 yritystä ilmoittautuu ja koulutus toteutetaan lähtökohtaisesti pienryhmissä (max. 10 yritystä). Koulutuksiin osallistuu max 3 henkilöä per yritys.

Pyydämme tarjoukseen sisältöehdotuksen 3 x 2h verkkokoulutuksesta. Koulutuksessa käsiteltäviä asioita muun muassa:

- Teams arkityössä – Mitä kaikkea se Teams mahdollisesti korvaa perinteisestä tietotyön maailmasta? Mitä on tiimit, kanavat, välilehdet ja herätteet?
- Asiakkaiden kohtaaminen Teamsin avulla
- Teams viestinnän tehostajana – Käydään läpi pikaviestintä, kokoukset ja niissä toimiminen, kanavakeskustelut ja lopuksi vielä tietotulvan ja herätteiden hallinta.
- tiedostohallinnan edistyneet ominaisuudet
- integraatiot ja sovellukset
- arkea helpottavia ominaisuuksia
- heräteasetukset ja ilmoitukset
- malli pk-yrityksen tietoluokittelusta kansiorakennetta varten

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Digiportaat 2.0 -hankkeen digikoulutukset, MS Teams.zip 380 KB
Digiportaat 2.0 -hankkeen digikoulutukset, MS Teams.pdf 336 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00