Gunnarlan kaava-alueen (vaihe 4) rakentaminen

Information

Open procedure
3/7/2022 3:48 PM (GMT+01:00)
3/22/2022 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Lohjan kaupunki Lohjan kaupunki
Timo Mäkinen Timo Mäkinen
Karstuntie 4
08100 Lohja
Finland
1068322-0

Closing date has passed.

Short description

Lohjan kaupunki pyytää tarjouksia Gunnarlan kaava-alueen (vaihe 4) rakentamisesta tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Urakka käsittää suunnitelma-asiakirjoissa esitettyjen katujen, kevytliikenneväylien, kuivatuksen, vesi-huoltolinjojen rakentamisen niihin kuuluvine materiaaleineen, rakenteineen sekä aputoimintoineen ja mittaustöineen rakennusselostusten ja piirustusten mukaisesti. Kohteesta on saatavilla koneohjausmallit. Koneohjausmallit toimitetaan valitulle urakoitsijalle.

Rakennettavat kadut ovat Moreenikatu, Lohjanselänkatu, Paisterinteenkatu ja Muinaisrannanpolku. Vesihuollon osalta tehdään lisäksi kiertoyhteys Myskihäränpuistosta kaava-alueen länsireunaan. Kadut jätetään abk-pintaan. Betonisia reunakiviä ja hidasteita ei näille tonttikaduille tässä urakassa tehdä. Muinaismerenpolku jää murskepintaiseksi. Kaikki istutukset tehdään suunnitelmien mukaisesti.

Urakka sisältää vanhan Kaivurikadun päällysteen poiston sekä pohjan tasaamisen koneellisesti.

Urakka sisältää kaapeleiden suojaputkien asentamisen katujen alituksiin erillisen suojaputkisuunnitelman mukaisesti. Suojaputkimateriaali toimitetaan työmaalle.
Työn katsotaan olevan valmis kun kaikki asiakirjaluettelon mukaisissa suunnitelma-asiakirjoissa esitetyt työt on tehty huomioiden jäljempänä mainitut urakkarajat ja rakennuttajan hankinnat ja kohde on koekäytetty ja käyttöönottokunnossa ja loppudokumentit on luovutettu.

Rakennusurakoitsija toimii työmaan pääurakoitsijana, jolle kuuluu urakkaan sisältyvät työmaan johto-velvollisuuksien lisäksi työmaapalvelut. Pääurakoitsijan velvollisuuksiin kuuluvat urakkaohjelmassa mainitut rakennuttajan hankinnat.

Alueelle rakennetaan uusi katuvalaistus sekä operaattoreiden kaapelointeja omassa verkostourakassa (N3M Power Oy), mikä alistetaan alistamissopimuksella tähän kunnallistekniikan urakkaan.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
390063_liitteet.zip 32.95 MB
Tarjouspyyntö.pdf 373 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00