Loviseholminpuiston kivityöt 2022

Information

Other
2/15/2022 3:53 PM (GMT+01:00)
3/11/2022 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Stara (Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos) Stara (Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos)
Heikki Laristo Heikki Laristo
PL 1660
00099 Helsingin kaupunki
Finland
0201256-6

Closing date has passed.

Short description

Stara, Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos, pyytää tarjoustanne Loviseholminpuiston kivitöistä tämän tarjouspyynnön ja liitteenä olevien tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti.

Hankinnan kohteena on Loviseholminpuiston kivityöt ajalla 1.4. - 31.10.2022. Loviseholminpuisto sijaitsee Sompasaaressa Sörnäisten kaupunginosassa, Helsinki 00530.

Hankintayksikkö on Stara. Hankinta tulee Kaupunkitekniikan rakentamisen osaston rakennusyksikön 2 käyttöön Loviseholminpuiston työkohteessa.

Hankinnassa on kyse rakennusurakasta. Hankinnan kohteena ovat tämän tarjouspyynnön mukaiset luonnonkivi- ja muurikivimateriaalit sekä niiden asennustyö työkohteeseen.

Kivityöt sisältävät tukimuurien rakentamisen paasikivistä, sekä erilaisia luonnonkiveyksiä laatasta, noppakivistä ja reunakivistä tehtynä.

Hankinta toteutetaan kiinteähintaisena kokonaishintaurakkana ja sitä toteuttamaan valitaan yksi urakoitsija.

Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjoajan tulee antaa tarjouksensa tarjouspyynnön mukaisesta kokonaisuudesta.

Hankintakilpailun voittajaksi tullaan esittämään soveltuvista tarjoajista edullisimman tarjoushinnan antanutta tarjoajaa.

Sopimus urakan toteuttamisesta tehdään liitteenä 1 toimitetun urakkasopimusmallin mukaisesti.

Hankintailmoitus on lähetetty 15.2.2022 julkaistavaksi Hilma -julkisten hankintojen ilmoituskanavassa ja Tarjouspalvelussa, jonka kautta tarjous tulee myös laatia.
MUURITYÖT

Muuri ja kivireunus tehdään paasikivestä, Korpilahden musta, tai vastaava. Kaikki näkyvät sivut ovat lohkottuja, päällimmäisen kivirivin yläpinta poltettu, muut sivut sahattuja.

Kivien mitat ovat noin: korkeus 390-490mm / syvyys 300-400mm / leveys 390-1420mm. Tarkat mitat ja tiedot tulee tarkastaa piirustuksista sekä työselostuksesta.

Muurien perustukset, kivien laatuvaatimukset, mitat, pintakäsittely, asennus ja saumaus liitteenä olevien työselostuksen ja suunnitelmapiirustusten mukaisesti. Muurikivet asennetaan jo rakennettujen anturoiden päälle, poikkeuksena maakostealle asennettava osuus.

Muuriin liittyy portaita; porraskivet, Korpilahden musta, tai vastaava, 2000x380x170mm, askelmien nousu- ja etenemäpinnat ristipäähakattuja. Muureihin 2, 4 ja 5 kuuluu lisäksi upotukset/läpiviennit muurivalaisimille.

Vain urakkarajojen sisäpuolelle (punaisella rajattu alue) jäävät muurikivet ovat hankinnan kohteena (suunnitelma VIO5836 urakkarajat).
Sinisellä rajatun alueen sisäpuoli ei kuulu urakka-alueeseen. Eli muurit 0, 7 ja 8 eivät ole tämän hankinnan kohteena.

Alustavan aikataulun mukaan muuritöiden tulee olla valmiita elokuun loppuun mennessä.


LUONNONKIVEYSTYÖT

Hankittavat kiveykset ovat:

Luonnonkivilaatta, 295x145-445x100 mm, 2/3 kivistä pienirakeista keskiharmaata luonnonkiveä, ’’Kuru Grey’’, tai vastaava, yläpinta poltettu, sivut sahattu. 1/3 kivistä isompirakeista vaaleanharmaata luonnonkiveä, "Viitasaaren vaalean harmaa", tai vastaava, yläpinta ristipäähakattu, sivut lohkottu. Kivien näkyvien särmien tulee olla faasattu 2x2 mm.

Noppakivet 90x90x90 mm, Kurun harmaa graniitti ’’Kuru Grey’’, tai vastaava, pinta ristipäähakattu, sivut lohkottu.

Noppakivet 90x90x90 mm, Kurun harmaa graniitti ’’Kuru Grey’’, tai vastaava, lohkottu.

Noppakivet 140x140x140 mm, Kurun harmaa graniitti ’’Kuru Grey’’, tai vastaava, lohkottu.

Reunatuki 300x300 mm, Kurun harmaa graniitti ’’Kuru Grey’’, tai vastaava, näkyvät pinnat karkeasti hakattu.

Reunatuki V220h, Kurun harmaa graniitti ’’Kuru Grey’’, tai vastaava, näkyvät pinnat karkeasti hakattu.

Reunatuki, LR300h, erikoisvalmisteinen luiskattu, Kurun harmaa graniitti ’’Kuru Grey’’, tai vastaava, näkyvät pinnat karkeasti hakattu (kts. työselostus 2211.1 Reunatuet luonnonkivestä).

Vain urakkarajojen sisäpuolelle (punaisella rajattu alue) jäävät luonnonkivet ovat hankinnan kohteena (suunnitelma VIO5836 urakkarajat, sekä urakkarajan muutos alueen itäreunalla Fortunanpolun kohdalla (sininen viiva). Puiston pohjoisosassa sijaitsevan sinisellä rajatun alueen sisäpuoli ei kuulu urakka-alueeseen.

Edellä mainittujen kivitöiden tulee olla valmiit syyskuun loppuun mennessä.


TARJOUKSEN LAADINTA

Tarjous tulee laatia kiinteähintaisena. Tarjoajan tulee sisällyttää tarjoamaansa kiinteään urakkasummaan sovitun työtuloksen aikaansaamiseksi tarpeellisten töiden kaikki kustannukset.

Tarkat kivimäärät, niiden koot, käsittelyt ja asennustavat ilmenevät liitteenä olevista suunnitelmista. Tarjoaja vastaa kivi- ja työmäärien laskemisesta tarjouslaskentaa varten. Liitteenä oleva määräluettelo on ohjeellinen eikä tilaaja vastaa sen oikeellisuudesta.

Materiaalin hinnan muutokset sopimuskaudella eivät vaikuta sopimushintaan.


MATERIAALIN HYVÄKSYNTÄ

Tarjoajan tulee toimittaa mallikivet Staran Talttakujan toimipisteeseen 25.2. mennessä. Tilaajan ja suunnittelijan edustajat tarkastavat materiaalin soveltuvuuden. Sopimustoimittajaksi valitun hyväksytyt mallikivet toimivat verrokkeina sopimuksen aikana.

Mallikivien materiaalin ja pintakäsittelyn tulee vastata tarjouspyynnössä edellytettyä ja tarjoajan tarjouksessaan tarjoamia kivimateriaaleja. Kivet on nimettävä yksiselitteisesti ja niihin on liitettävä todistukset työselostuksen mukaisten vaatimusten täyttymisestä.


TARJOUSKILPAILU

Tarjoukset tulee jättää tarjouspyynnön mukaisesta kokonaisuudesta määräaikaan mennessä.

Hankintayksikkö tarkastaa tarjoajien soveltuvuuden.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Loviseholminpuiston kivityöt 2022.zip 14.81 MB
Loviseholminpuiston kivityöt 2022.pdf 563 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00