Tietopyyntö_Hammaslaboratoriopalvelujen hankinta

Information

2/4/2022 2:23 PM (GMT+01:00)
2/17/2022 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Helsingin kaupunki Helsingin kaupunki
Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimiala Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimiala
Eeva Rantala Eeva Rantala
Toinen linja 4 A
00530 Helsinki
Finland
0201256-6

Closing date has passed.

Short description

Tämä on tietopyyntö mahdollisille tarjoajille koskien suun terveydenhuollon hammaslaboratoriopalvelujen hankintaa.

Hammaslaboratoriopalvelut kilpailutettiin vuonna 2020. Hankinnasta valitettiin Markkinaoikeuteen. Markkinaoikeus antoi valitukseen ratkaisunsa marraskuussa 2021, kumosi hankinnasta tehdyn päätöksen ja velvoitti hankintayksikön kilpailuttamaan hankinnan uudelleen.

Kilpailutuksen valmistelun ja kilpailutuksen aikana palvelua hankintaa suorahankintana.

Hankintayksikkö on ryhtynyt valmistelemaan uutta kilpailutusta yhdessä suun terveydenhuollon kanssa. Alustavana ajatuksena on jakaa hankinta kahteen eri kilpailutukseen (erillisiin hankintoihin):
1. Perusprotetiikkaan liittyviin hammasteknisiin töihin
2. Oikomishoitoon liittyviin töihin

Palveluhankintojen arvioitu yhteenlaskettu arvo on noin 6 Me, joista vuoden 2020 kilpailutuksen tietojen perusteella perusprotetiikan arvioitu arvo olisi noin 3,5 Me ja oikomisen 2,5 Me. Em. arvot pohjautuvat vuoden 2020 kilpailutukseen ja arvot tarkastetaan uusiin kilpailutuksiin.

Tällä tietopyynnöllä hankintayksikkö pyytää markkinoiden kannaottoja ja näkemyksiä erityisesti työllistämisehdon käyttöön ja soveltuvuuteen hammaslaboratoriopalvelujen hankinnassa. Tietopyyntöön vastaamalla voi antaa hankintayksikölle myös muita kommentteja ja näkemyksiä sekä ehdotuksia siitä, kuinka hankinta tulisi järjestää ja mitä tulisi huomioida kilpailutuksen valmistelussa ja kilpailutuksessa.

Tietopyyntöön annetut vastaukset tulevat ainoastaan hankintayksikön ja hankinnan valmistelutyöryhmän tietoon ja vastauksia käsitellään nimettöminä.

Tietopyynnössä esitetyt kysymykset ja niihin annetut vastaukset eivät sido hankintayksikkköä hankinnan valmistelussa. Tietopyyntöön annetut kommentit ja vastaukset eivät sido vastaajaa.

Tällä tietopyynnöllä hankintayksikkö pyytää palveluntuottajien näkemyksiä tarjouspyynnön valmisteluun ja kilpailutukseen liittyviin asioihin.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
384843_liitteet.zip 365 KB
Tietopyyntö.pdf 216 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00