Tietopyyntö/markkinavuoropuhelu turva- ja kulunvalvontajärjestelmien ylläpito- ja huoltopalveluiden hankinta

Information

01 - Prior information notice
Not applicable
11/16/2021 10:01 AM (GMT+01:00)
11/22/2021 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
Sirpa Vuohensalo Sirpa Vuohensalo
PL 111
57101 Savonlinna
Finland
0215925-0

Closing date has passed.

Short description

Tämä ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö, vaan kutsu markkinavuoropuheluun. Tällä markkinavuoropuhelulla ei pyydetä eikä anneta tarjouksia vaan pyydetään tietoa ja toimittajien kommentteja Itä-Savon sairaanhoitopiirin turva- ja kulunvalvontajärjestelmien ylläpito- ja huoltopalveluiden hankintaan vuosille 2022-2024+ 1 optiovuosi. Hankinnan kohteena olevalla ylläpito- ja huoltopalvelulla turvataan sairaanhoitopiirin eri yksiköissä nyt käytössä olevien kulunvalvonta-, työajanseuranta-, maksupäätepalvelu- ja turvajärjestelmien (sis. kulunvalvontakamerat) toimivuus vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Järjestelmien toimivuus on kriittinen tilaajalle, joten huoltopalveluita tulee olla saatavilla sekä etäyhteydellä että paikan päällä tilaajan tiloissa nopealla vasteajalla. Kulunvalvontaovia on tällä hetkellä n. 250 kpl ja kameroita on n.180 kpl, jotka sijaitsevat Savonlinnassa sekä Enonkosken alueella. Lisäksi sairaanhoitopiirin rakenteilla oleva uusi pääterveysasema liitetään myöhemmin ko. kilpailutettavaan turva- ja kulunvalvontajärjestelmien ylläpito- ja huoltopalveluiden sopimukseen pääterveysaseman takuuajan päätyttyä 1.4.2024. Uuden pääterveysaseman kulunvalvontaan liittyvien ovien määrä tulee olemaan n.100 kpl ja kameroiden 86 kpl. Tällä ilmoituksella hankintayksikkö kutsuu hankinnasta kiinnostuneita toimijoita ilmoittautumaan hankinnan valmistelun osana toteutettavaan markkinavuoropuheluun. Tietopyynnön / markkinavuoropuhelun tarkoituksena on kartoittaa markkinatoimijoita ja heidän näkemyksiä hankinnan mahdollisesta toteuttamisesta.

Markkinavuoropuhelusta kiinnostuneita yrityksiä pyydetään ilmoittautumaan 22.11.2021 klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen sirpa.vuohensalo@savonlinna.fi

Sähköpostista on käytävä ilmi vuoropuheluun osallistuvan henkilön yhteystiedot. Markkinavuoropuhelussa tavoitteena on esitellä hankinnan lähtökohdat sekä käydä vuoropuhelua hankinnan toteutuksesta, alustavasta sisällöstä ja sopimusehdoista sekä saada osallistujien näkemyksiä niihin. Markkinavuoropuhelu toteutetaan hankintayksikön harkitsemalla tavalla etäyhteyksin/sähköisesti. Hankintayksikkö voi esimerkiksi lähettää tarjouspyyntöasiakirjojen luonnoksia kommentoitavaksi ilmoittautuneille ja käydä tarkentavia keskusteluja palveluntuottajien kanssa.

Selvyyden vuoksi todetaan, että hankintayksikkö ei sitoudu toteuttamaan hankintaa ja markkinavuoropuhelun aikana esitellyt asiakirjat ovat luonnosasiakirjoja. Ennakkoilmoituksessa ilmoitetut tiedot hankinnasta sekä hankintamenettelystä ovat alustavia näkemyksiä, ja lopullinen hankintailmoitus ja tarjouspyyntö voivat poiketa tässä ennakkoilmoituksessa mainituista tiedoista. Ilmoittautuminen markkinavuoropuheluun ei ole edellytys mahdolliseen myöhemmin toteutettavaan kilpailutukseen osallistumiselle eikä sido siihen osallistuvia tahoja. Hankintayksikkö ei maksa korvausta markkinavuoropuheluun osallistumisesta.

Tietopyyntöasiakirjojen käsittelyn hoitaa Savonlinnan kaupungin hankintapalvelut. Hankintayksikkönä on kuitenkin Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00