Markedsundersøkelse og leverandørdialog (RFI )- Lisensforvaltning i Statsbygg

Information

11/3/2021 3:33 PM (GMT+01:00)
11/25/2021 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

STATSBYGG STATSBYGG
Olav B. Myhre Olav B. Myhre
Biskop Gunnerus' gate 6
Postboks 232 Sentrum

0103 OSLO
Norway
971278374

Closing date has passed.

Short description

Dette er en sondering (RFI) hvor formålet er å identifisere mulige produkter, løsninger eller tjenester som leverandører kan tilby innen administrasjon av programvarelisenser. Det er ønskelig at leverandørene informerer om, og beskriver muligheter som de mener best ivaretar behovene som er beskrevet i denne sonderingen. Se vedlagt dokument for spørsmål som vi ønsker svar på innen 25.11.kl. 12.

Statsbygg benytter et bredt spekter av ulike typer programvare, med ulike lisensieringsmetrikker og -metoder.  Dette spenner fra tradisjonell kjøp av lisens og årlig vedlikehold via ulike leiemodeller til forbruksbasert betaling i ulike skyløsninger.

Selv om Statsbygg har en «Sky Først» strategi når det gjelder IKT, har vi også et stort antall programvarelisenser innenfor sikkerhetsgodkjente on-premise løsninger.

Komplett besvarelse med vedlegg skal være sendt inn via kommunikasjonsmodulen i Mercell innen kl. 12.00 torsdag 25. november 2021. Ved behov vil Statsbygg kunne invitere utvalgte leverandører til en-til-en møter for nærmere utdyping av informasjon og innspill som er innlevert.



Merk at dette ikke er å anse som en del av en forestående anskaffelsesprosess og heller ikke er direkte regulert i anskaffelsesregelverket. Endelige beslutninger og valg i forhold til eventuelle anskaffelser er ikke tatt på nåværende tidspunkt. Besvarelsen på denne sonderingen vil ikke forplikte hverken leverandør eller Statsbygg i forhold til en eventuell senere anskaffelse.

Files (click "Show interest" to get access)

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00